ORDRE CLT/157/2013, de 2 de juliol, per la qual es deroga l'Ordre CLT/382/2006, de 12 de juliol, per la qual es fixen els preus públics dels drets d'inscripció als cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

L’Ordre CLT/382/2006, de 12 de juliol, va establir els preus públics dels drets d'inscripció als cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular, organitzats pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat.

Actualment els cursos i tallers de la Festcat, Escola Catalana de Cultura Popular no són organitzats pel Departament de Cultura. Una part d’aquestes activitats formatives resten ara incloses en un programa de campus de cultura popular més ampli, amb una major implantació territorial i gestionat directament per una gran diversitat d’entitats o institucions. Per aquest motiu, escau derogar els preus públics esmentats.

A proposta del director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, vist l’informe favorable de la Intervenció Delegada, i d’acord amb el que estableix l’article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article únic

Es deroga l’Ordre CLT/382/2006, de 12 de juliol, per la qual es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR