EDICTE de 8 d'abril de 2014, sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referent al municipi de l'Ametlla del Vallès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyEdicte

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, en la sessió de 12 de març de 2014, va adoptar, entre altres, l’acord següent:

Exp.: 2013/51708/B

Modificació puntual del Pla general d’ordenació de l’àmbit del polígon industrial Ametlla Park, al terme municipal de l’Ametlla del Vallès

Vista la proposta de la Ponència Tècnica i d’acord amb els fonaments que s’hi exposen, aquesta Comissió acorda:

-1 Aprovar definitivament la Modificació puntual del Pla general d'ordenació de l'àmbit del polígon industrial Ametlla Park, del municipi de l'Ametlla del Vallès, promoguda i tramesa per l’Ajuntament.

-2 Publicar aquest acord al DOGC a l’efecte de la seva executivitat immediata tal com indica l’article 106 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, modificat per la Llei 3/2012, de 22 de febrer.

-3 Comunicar-ho a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.

Contra aquest acord, que es refereix a una disposició administrativa de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la notificació o la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que preveuen l'article 107.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i els articles 10, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que els particulars puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin procedent, i de la possibilitat que tenen els ajuntaments i altres administracions públiques de formular el requeriment previ que preveu l'article 44 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas de formular requeriment, aquest s'entendrà rebutjat si, dins el mes següent a la recepció, no és contestat. En aquest supòsit, el termini de dos mesos per a la interposició del recurs contenciós administratiu es comptarà de l'endemà del dia en què es rebi la comunicació de l'acord exprés o del dia en què s'entengui rebutjat presumptament.

Consulta i informació de l'expedient

L'expedient restarà, per a la consulta i la informació que preveu l'article 107 del Text refós de la Llei d'urbanisme, modificat per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR