EDICTE de 7 d'abril de 2014, pel qual es fa pública la convocatòria per a la redacció de les actes prèvies a l'ocupació i, si s'escau, d'ocupació, de les finques afectades pel Projecte d'execució de les instal·lacions de gas natural per al subministrament en MOP-16 bar/MOP-2 bar a Sant Quintí de Mediona, al terme municipal de Sant Quintí de Mediona (exp. 00020702/11).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyEdicte

Atès el que preveu el títol V de la Llei 34/1998, de 7 d’octubre, del sector d’hidrocarburs, i d’acord amb la Resolució de 7 de març de 2012 d’autorització administrativa, aprovació de projecte d’execució i declaració d’utilitat pública que porta implícita la necessitat d’ocupació urgent dels béns i els drets afectats per l’execució del projecte d’execució de les instal·lacions de gas natural a Sant Quintí de Mediona, essent d’aplicació el procediment d’urgència que determina l’article 52 de la Llei d’Expropiació forçosa, de 16 de desembre de 1954.

Atès que la relació concreta i individualitzada dels béns i els drets afectats, en compliment del que exigeix l’article 17 i 18 de la Llei d’expropiació forçosa de 16 de desembre de 1954, ha estat sotmesa a un període d’informació pública mitjançant l’Anunci publicat al DOGC núm. 6091, de 20.03.2012, al BOE núm. 70, de 22.03.2012 i als diaris El Pais de 22.03.2012 i Regió 7, de 22.03.2012.

D’acord amb el que preveu la Llei d’Expropiació forçosa esmentada, es convoca els titulars dels béns i drets afectats perquè compareguin el dia 25 d’abril de 2014, en l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, com a punt de trobada, a l’hora que s’indica a l’annex, per a dur a terme l’aixecament d’actes prèvies a l’ocupació i, si s’escau, les d’ocupació definitiva, de conformitat amb el procediment que s’estableix a l'article 52 esmentat de la Llei d’Expropiació forçosa.

Aquest Edicte es notificarà individualment a les persones interessades que s’hagin de convocar, que són les que figuren a l’annex. Aquesta publicació, a l’empara del que disposa l’article 59.5 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, servirà com a notificació als possibles interessats no identificats, als titulars dels bens i drets que siguin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR