ANUNCI sobre licitació per contractar serveis d'orquestres per a les festes majors Sant Jaume 2014.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyAnunci

Havent-se adoptat per acord de la Junta de Govern Local en sessió de data 27 de març de 2014, l’aprovació del Plec de Clàusules Administratives Particulars, que han de regir la licitació pública mitjançant procediment obert i amb un únic criteri de valoració per a la seva adjudicació, d’un contracte de serveis consistent en la prestació de servei d’agent artístic per a contractar diferents orquestres per a les Festes Majors Sant Jaume 2014, i sotmetre’l a informació pública per un termini de vint dies, amb la publicació del present anunci al BOPT i al DOGC.

  1. ENTITAT ADJUDICADORA:

    1. Organisme: Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

    2. Dependència que tramita l'expedient: Negociat de Contractació

  2. OBJECTE DEL CONTRACTE:

    Descripció de l'objecte: la prestació del servei d’agent artístic per tal de contractar diferents orquestres per a les Festes Majors Sant Jaume 2014, orquestres que han estat escollides per la Comissió de Festes per a prestar els serveis en els dies establerts i que són les següents:

    Dia: dissabte 19-7-2014: ORQUESTRA PASSARELA
    Dia: diumenge 20-7-2014: ORQUESTRA ATALAIA ó NUEVA ETAPA. *A escollir entre una d’elles
    Dia: dilluns 21-7-2014: REVISTA “Nos hemos quedado en pelotas”, de la companyia de Luís Pardos
    Dia: dimarts 22-7-2014: ORQUESTRA MAGIA NEGRA
    Dia: dimecres 23-7-2014: ORQUESTRA AGORA, FESTIVAL, ó GAMMA. *A escollir entre una d’elles
    Dia: dijous 24-7-2014: ORQUESTRA MONTESOL ó JUNIOR’S. *A escollir entre una d’elles
    Dia: divendres 25-7-2014: ORQUESTRA LA FANIA ó STRADIVARIUS. *A escollir entre una d’elles
    Dia: dissabte 26-7-2014: ORQUESTRA VALENCIA

    * L’objecte del contracte és únic i no s’admet cap variant ni alternativa, (a excepció dels quatre supòsits on s’ha d’escollir orquestra d’entre les esmentades, elecció que ha de figurar entre la documentació del sobre 1) essent els dies d’actuació de cada orquestra invariables, i essent rebutjada la proposició que no s’ajusti a l’objecte indicat.

    *Les actuacions es realitzaran a la Plaça del Pavelló Firal de Sant Carles de la Ràpita, a excepció del dia 23 de juliol que tindrà lloc a la Plaça Carles III (davant de l’Església). Essent els horaris de les actuacions els de ball de nit amb descans, de conformitat amb allò previst al Plec de Clàusules Administratives Particulars.

    Duració del contracte: comprèn l’actuació de cada una de les orquestres en les dades indicades en la clàusula I del present Plec, essent els horaris de les actuacions els de ball de nit amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR