EDICTE sobre contractació del subministrament d'una màquina escombradora per al servei de neteja viària del municipi.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyEdicte

La Junta de Govern, celebrada el 27 de març de 2014, va aprovar els Plecs de Clàusules Administratives i Tècniques que han de regir la contractació del subministrament d’una màquina escombradora pel servei de neteja viària del municipi.

En el mateix acord es va aprovar l’inici de la licitació per la contractació del subministrament d’una màquina escombradora pel servei de neteja viària del municipi.

  1. Objecte del contracte:

    És objecte d’aquest Plec la contractació promoguda per l’Ajuntament de Bigues i Riells del subministrament d’una màquina escombradora que sigui apta per realitzar treballs d’escombrar carrers i voreres amb l’arrossegament, aspiració i filtració de pols de partícules fines per tal de donar resposta a les característiques i necessitats detectades per la neteja de la via pública del municipi, d’acord amb les característiques que figuren en el plec de prescripcions tècniques.

  2. Termini de subministrament:

    El subministrament de la màquina s’haurà d’entregar en un termini màxim de 15 dies des de la data de formalització del contracte.

  3. Tramitació de l’expedient i procediment d’adjudicació:

    Tramitació ordinària procediment obert.

  4. Pressupost màxim de licitació es fixa en 152.500,00 € (IVA no inclòs).

  5. Garantia provisional no n’hi ha.

    La garantia definitiva serà el 5% sobre el preu de l’adjudicació, es podrà constituir en les condicions que disposen els articles 55 a 58 del RLCAP.

  6. Obtenció de la documentació:

    El Plec de clàusules administratives i tècniques es pot consultar a la pàgina web perfil del contractant de l’Ajuntament www.biguesiriells.cat o directament a l’àrea de secretaria, telèfon 938 656 225, Fax 938 656 375.

  7. Termini de presentació d’ofertes:

    Termini de presentació d’ofertes: 20 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la darrera publicació de l’anunci de licitació en el BOP o en el DOGC i pàgina web de l’Ajuntament.

    Documentació a presentar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR