EDICTE de 9 d'abril de 2014, relatiu a la notificació de diversos requeriments de pagament de la taxa per la tramitació de sol·licituds d'autorització de treball i de residència i treball per a persones estrangeres.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyEdicte

De conformitat amb el que disposa l’article 59.4 en concordança amb el 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, cal fer pública la notificació dels requeriments de pagament de la taxa per la tramitació de les sol·licituds d’autorització de treball i de residència i treball per a persones estrangeres que es detallen a l’annex, ja que la notificació corresponent cursada al domicili indicat per la persona sol·licitant ha resultat infructuosa.

Les persones interessades en el procediment que vulguin obtenir el requeriment de pagament de taxa indicat per conèixer-ne el contingut íntegre, disposen d’un termini de 10 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest Edicte per remetre un correu electrònic a l’adreça edictesautoritzacions.treball@gencat.cat i demanar-lo. Hi han de fer constar les dades següents: núm. d’expedient, NIE i nom del/de la treballador/a (en cas que la persona interessada sigui l’ocupador/a, a més, s’hi ha d’indicar el NIF o CIF i el nom de l’empresa o ocupador/a individual), així com la data de publicació d’aquest Edicte.

El/la sol·licitant rebrà un correu electrònic de resposta en què s’assenyalaran el lloc, el dia, l’hora i la documentació necessària per al lliurament del requeriment sol·licitat.

S’adverteix expressament que, en cas que la persona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR