RESOLUCIÓ TES/827/2014, de 10 de març, per la qual es fa públic l'Acord de no-aplicació del tràmit d'avaluació d'impacte ambiental del Projecte de canvi substancial consistent a incrementar la quantitat de residus perillosos generats a l'activitat de fabricació de productes farmacèutics de base emplaçada al terme municipal de Celrà (exp. GIA130010).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyResolució

Vist que la Ponència Ambiental, en la sessió del dia 4 de febrer de 2014, va adoptar l’Acord de no-aplicació del tràmit d’avaluació d’impacte ambiental del Projecte de canvi substancial consistent a incrementar la quantitat de residus perillosos generats a l’activitat de fabricació de productes farmacèutics de base emplaçada al terme municipal de Celrà, promogut i tramitat per Esteve Química, SA,

Resolc:

Donar publicitat a l’esmentat Acord de no-aplicació del tràmit d’avaluació d’impacte ambiental del Projecte de canvi substancial consistent a incrementar la quantitat de residus perillosos generats a l’activitat de fabricació de productes farmacèutics de base emplaçada al terme municipal de Celrà.

Barcelona, 10 de març de 2014

Assumpta Farran i Poca

Directora general de Qualitat Ambiental

ACORD

de 4 de febrer de 2014, de no-aplicació del tràmit d’avaluació d’impacte ambiental del Projecte de canvi substancial consistent a incrementar la quantitat de residus perillosos generats a l’activitat de fabricació de productes farmacèutics de base emplaçada al terme municipal de Celrà, promogut i tramitat per Esteve Química, SA.

—1 Antecedents

En data 31 d’octubre de 2013 l’empresa Esteve Química, SA, ha sol·licitat a l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada (a partir d’ara OGAU) adscrita als Serveis Territorials a Girona la decisió prèvia sobre la subjecció al procediment d’avaluació i de declaració d’impacte ambiental del Projecte de canvi substancial consistent a incrementar la quantitat de residus perillosos generats a l’establiment de l’empresa Esteve Química, SA, al municipi de Celrà, d’acord amb el que preveu l’article 12.2 de la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control ambiental de les activitats.

—2 Marc normatiu

L’exercici de l’activitat, inclosa l’ampliació, es classifica en l’annex I.1, apartat 5.5, Instal·lacions químiques que utilitzen un procés químic o biològic per a la fabricació de medicaments de base, de la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control de les activitats, modificada per la Llei 9/2011, de 29 de desembre, i per la Llei 5/2012, de 20 de març.

El procediment aplicable a la consulta prèvia sobre la subjecció al tràmit d’avaluació i de declaració d’impacte ambiental sol·licitada està regulat a l’article 15 bis de la Llei 20/2009, de 4 de desembre.

—3 Consultes efectuades

Amb data 25 de novembre de 2013, l’OGAU de Girona ha sol·licitat a l’Ajuntament de Celrà l’emissió de l’informe municipal de compatibilitat urbanística que preveu l’article 15.2 bis de la Llei 20/2009, de 4 de desembre. Aquest informe ha estat tramès per l’Ajuntament de Celrà en data 9 de gener de 2014, segons el qual la qualificació urbanística de la finca on se situa l’edifici de l’establiment és de sòl urbà, subzona industrial aïllada d’intensitat B, clau 7b, dins del Pla general d’ordenació urbana i el Text refós de la Modificació puntual número 3 del Pla general d’ordenació urbana de Celrà, que fou aprovat definitivament en data 27 de juliol de 2006 per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona.

Així mateix, l’OGAU de Girona ha sol·licitat, mitjançant escrits amb dates 21 i 25 de novembre de 2013, l’emissió d’un informe sobre la subjecció del Projecte al procediment d’avaluació i de declaració d’impacte ambiental als següents ens i òrgans administratius afectats:

Agència Catalana de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR