RESOLUCIÓ GRI/794/2014, d'1 d'abril, relativa a la delimitació, en el tram en desacord, entre els municipis de Sant Martí Vell i de Sant Joan de Mollet.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Dins el marc de l’elaboració del Mapa Municipal de Catalunya, previst a l’article 28.1 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, el Departament de Governació i Relacions Institucionals va impulsar la delimitació dels municipis de Sant Martí Vell i de Sant Joan de Mollet.

Els ajuntaments de Sant Joan de Mollet i de Sant Martí Vell, mitjançant acords plenaris de 22 de juliol i 25 de setembre de 2008, respectivament, van iniciar l’expedient i van nomenar les comissions de delimitació municipals. Ambdós ajuntaments van comunicar aquests acords al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Els dies 8 i 29 de juny de 2009, 13 de maig de 2010 i 13 de gener de 2011 es van dur a terme les operacions de delimitació amb representació de les comissions de delimitació municipals i dels tècnics de la Generalitat de Catalunya. Ambdós ajuntaments van arribar a un acord parcial pel que fa a la línia de terme i van mostrar el seu desacord respecte el tram de la línia de terme comprès entre les fites quarta i sisena de l’Acta de la operació practicada per reconèixer la línia de terme i assenyalar les fites comunes als termes municipals de Madremanya i de Sant Joan de Mollet, de 16 de març de 1926, actualitzada mitjançant acta addicional de 16 de març de 1944, de segregació de Sant Martí Vell de Madremanya. Finalment, el 13 de gener de 2011 es va estendre una acta de les operacions de delimitació on es reflectia el detall de la línia de terme en acord i en desacord.

Els plens dels ajuntaments de Sant Martí Vell i de Sant Joan de Mollet, en dates 18 de juny i 27 de juny de 2012, respectivament, van aprovar l’acta de delimitació esmentada, amb el quòrum de la majoria absoluta del nombre legal de membres de les corporacions.

La delimitació de la línia de terme que va ser acceptada per ambdós ajuntaments, és la que figura a la Resolució GRI/702/2013, de 13 de març, per la qual es dóna publicitat a la delimitació entre els termes municipals de Sant Joan de Mollet i de Sant Martí Vell (DOGC núm. 6348 – 4 d’abril de 2013).

El dia 6 de juny de 2013, la Direcció General d'Administració Local va emetre un informe proposta sobre les diverses propostes de delimitació.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió ordinària de 16 d’octubre de 2013, va acordar informar que la delimitació en el tram en desacord entre els municipis de Sant Martí Vell i de Sant Joan de Mollet és...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR