EDICTE sobre aprovació inicial del Pla de millora urbana PA1.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyEdicte

El Ple de l’Ajuntament, en sessió del dia 28 de març de 2014, va adoptar el següent acord:

Primer.- Aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana del PA-1 del municipi de Juià amb l’advertiment al promotor de que abans de l’aprovació definitiva caldrà que la MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM DE JUIÀ, per eximir de la obligatorietat del compliment de reservar per a la construcció d’habitatges de protecció pública, sigui executiva i que s’incloguin en el Pla de Millora les consideracions esmentades anteriorment.

Segon.- Sotmetre l’expedient a informació pública durant el termini d’un mes, tal com estableix l’article 85.4 del TR 1/2010, mitjançant anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i publicant-lo en un dels diaris de més circulació de la província de Girona.

Tercer.-Procedir a la suspensió de l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, edificació, reforma, rehabilitació o enderroc de construccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, a l’àmbit d’actuació pel termini d’un any.

Quart.- L’efectivitat del present acord està condicionada a l’aprovació de l’acord de verificació del TEXT REFÓS de la MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM DE JUIÀ, per eximir de la obligatorietat del compliment de reservar per a la construcció d’habitatges de protecció pública i la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR