RESOLUCIÓ GRI/823/2014, de 26 de març, per la qual es fa públic el conveni d'encàrrec de gestió entre l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

En data de 22 de juliol de 2013 es va signar el conveni d’encàrrec de gestió entre l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Universitat de Barcelona per a la gestió de les activitats finançades amb els fons de formació contínua del Pla de formació de la Universitat de Barcelona durant l’any 2013.

L’article 15.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, preveu que l’instrument de formació dels encàrrecs de gestió i la seva resolució s’han de publicar per a la seva eficàcia en el diari oficial corresponent.

Per tant,

Resolc:

Donar publicitat al conveni d’encàrrec de gestió entre l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Universitat de Barcelona, que es transcriu a l’annex d’aquesta Resolució.

Barcelona, 26 de març de 2014

Montserrat de Vehí i Torra

Directora

Annex

Barcelona, 22 de juliol de 2013

Reunits

D’una part, la senyora Montserrat de Vehí i Torra, directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (en endavant EAPC), nomenada pel Decret 263/2011, de 15 de febrer (DOGC núm. 5827, de 28 de febrer), que actua en nom i representació d’aquesta institució, amb NIF Q-0840004F, de conformitat amb allò que preveu l’article 12 de la Llei 4/1987, de 24 de març, reguladora de l’EAPC.

De l’altra, el Mgfc. Sr. Dídac Ramírez i Sarrió, rector de la Universitat de Barcelona (UB), nomenat pel Decret 160/2012, d’11 de desembre (DOGC núm. 6272, de 12 de desembre), com a representant d’aquesta institució en virtut de les competències que preveu l’Estatut de la Universitat de Barcelona, aprovat pel Decret 246/2003, de 8 d’octubre (DOGC núm. 3993, de 22 d’octubre).

Exposen

Primer.- La Llei 4/1987, de 24 de març, reguladora de l'Escola d'Administració Pública, li atribueix les competències vinculades al seu paper d’institució bàsica a Catalunya de formació, selecció i estudi en matèria d'Administració pública.

Segon.- La UB és una universitat pública, amb més de 500 anys d’història, amb una llarga experiència en formació, reconeguda internacionalment i amb vinculació amb el seu entorn territorial.

Tercer.- El fons de formació contínua és un fons de caràcter finalista, que prové de les cotitzacions a la Seguretat Social en concepte de formació. L’Institut Nacional d'Administració Pública és l’organisme autònom adscrit al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que gestiona la part del fons que correspon a la formació contínua dels empleats públics, i a aquest efecte, transfereix els fons de formació contínua que corresponen a la Comunitat Autònoma de Catalunya a la Generalitat de Catalunya. La gestió d’aquest fons és competència de l’Escola d’Administració Pública.

Quart.- L’article 15 de la Llei 30/1992, de 6 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 10 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, preveuen que la realització d’activitats de caràcter material, tècnic o de serveis de la competència dels òrgans administratius, els organismes o les entitats públiques pot ser encarregada a altres òrgans, organismes o entitats públiques de la mateixa administració o d’una altra de diferent, per raons d’eficàcia o quan no es tinguin els mitjans idonis per dur-la a terme.

Cinquè.- A causa del volum d’activitats a realitzar i dels fons a gestionar i per assolir...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR