ACORD 56/2017, de 7 de juny, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, pel qual s'aprova la modificació del fitxer Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord

Modificació dels fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

En data 22 d'octubre de 2008, el Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya va aprovar, mitjançant l'Acord 162/2008, la creació dels fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats per aquest Consell i ordenar-ne la inscripció en el Registre general de protecció de dades dependent de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Un cop publicat l'Acord 162/2008 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 5259, de 17 de novembre de 2008, l'Agència Catalana de Protecció de Dades – actualment, Autoritat Catalana de Protecció de Dades– va inscriure els fitxers gestionats pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya en el Registre general de protecció de dades, entre els quals hi havia el fitxer amb nom “Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual”.

El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya va aprovar, mitjançant l'Acord 15/2017, de 8 de febrer, la Instrucció general del Consell de l'Audiovisual de Catalunya per la qual es regula el Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual de Catalunya, que deroga la Instrucció general aprovada mitjançant l'Acord 62/2008, per la qual es creava i es regulava el Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual de Catalunya.

L'aprovació recent de la Instrucció general esmentada fa necessari modificar el fitxer amb el nom “Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual” per incloure-hi, dins de l'apartat relatiu a les persones i els col·lectius sobre els quals es pretenen obtenir les dades o que està obligat a subministrar-les, els membres, el personal, els accionistes i els propietaris dels prestadors de serveis de comunicació audiovisual que no utilitzen l'espectre radioelèctric, d'acord amb el que estableix la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya. Així mateix, es fa necessari incloure-hi també les persones que sol·liciten certificats de les dades inscrites en el Registre de prestadors de serveis de comunicació audiovisual; incorporar la dada relativa a la nacionalitat, i preveure la cessió de dades a altres administracions, especialment a la responsable del Registre estatal de prestadors de comunicació audiovisual, d'acord amb el que disposa la normativa sobre règim jurídic de les administracions públiques i, especialment, la Llei 7/2010, de 31 de març, general de la comunicació audiovisual.

Així mateix, es fa palesa la necessitat de modificar les dades relatives a l'adreça on es troba l'òrgan administratiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR