ACTA de presa de possessió del Molt Honorable Senyor Joaquim Torra i Pla de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia

A la ciutat de Barcelona, el dia 17 de maig de 2018, a les 11.30 hores, es reuneixen al Saló de la Mare de Déu de Montserrat del Palau de la Generalitat el Molt Honorable Senyor Roger Torrent i Ramió, President del Parlament de Catalunya; el Molt Honorable Senyor Joaquim Torra i Pla, nomenat President de la Generalitat de Catalunya pel Reial Decret 291/2018, de 15 de maig.

Actua com a secretari el senyor Víctor Cullell i Comellas, secretari del Govern.

L'objecte de la convocatòria és la presa de possessió del Molt Honorable Senyor Joaquim Torra i Pla com a President de la Generalitat de Catalunya.

Obre l'acte el senyor Víctor Cullell i Comellas, que llegeix el Reial Decret 291/2018, de 15 de maig.

Tot seguit, el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, procedeix a la promesa de compliment de les obligacions del seu càrrec mitjançant la fórmula següent:

“Prometo complir lleialment les obligacions del càrrec de President de la Generalitat, amb fidelitat a la voluntat del poble de Catalunya, representat pel Parlament de Catalunya”.

A les 11.45 hores ha finalitzat l'acte del qual jo, secretari del Govern, estenc aquesta Acta al Palau de la Generalitat el dia 17 de maig de 2018.

Joaquim Torra i Pla

President de la Generalitat de Catalunya

Roger Torrent i Ramió

President del Parlament de Catalunya

Víctor Cullell i Comellas

Secretari del Govern

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR