RESOLUCIÓ EDU/356/2008, de 16 de gener, per la qual s'autoritza el cessament d'activitats de la llar d'infants El Cargol, d'Arenys de Munt.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/356/2008, de 16 de gener, per la qual s'autoritza el cessament d'activitats de la llar d'infants El Cargol, d'Arenys de Munt.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada al Departament d'Educació per la titular de la llar d'infants El Cargol, d'Arenys de Munt, en petició d'autorització de cessament d'activitats, es va instruir l'expedient corresponent.

Atès que s'ha comprovat a l'expedient esmentat el compliment dels requisits exigits per la normativa d'aplicació, en concret, la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació i el Decret 55/1994, de 8 de març, sobre el règim d'autorització dels centres docents privats,

Resolc:

.1 Autoritzar el cessament d'activitats de la llar d'infants El Cargol, d'Arenys de Munt, les dades bàsiques de la qual són:

Municipi: Arenys de Munt.

Denominació: El Cargol.

Codi: 08048174.

Titular: Mercè Martínez Hernández.

NIF del titular: 77292603E.

El cessament d'activitats té efectes des de la fi del curs 2006-2007.

.2 Aquesta Resolució s'inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, abans del recurs contenciós...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR