ORDRE SLT/346/2011, de 30 de novembre, per la qual s'actualitza l'annex del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/346/2011, de 30 de novembre, per la qual s'actualitza l'annex del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

El Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) (DOGC núm. 5776, de 16.12.2010), estableix que aquest està integrat per la xarxa de centres d'internament d'utilització pública de Catalunya, la xarxa de centres i serveis sanitaris d'àmbit comunitari d'utilització pública de Catalunya i la xarxa de serveis de transport sanitari d'utilització pública de Catalunya.

L'article 10.2 del precitat Decret 196/2010, de 14 de desembre, estableix que l'annex d'aquest Decret recull els centres que, d'acord amb els criteris de planificació del mapa sanitari, sociosanitari i de salut pública, aprovat pel Govern de la Generalitat, integren aquesta xarxa; a aquest efecte, la disposició addicional primera de mateix Decret estableix que la persona titular del Departament de Salut pot actualitzar la relació de centres d'internament d'utilització pública de Catalunya inclosos a l'annex del Decret, d'acord amb els criteris de planificació del mapa sanitari, sociosanitari i de salut pública aprovat pel Govern de la Generalitat, i tenint en compte la posada en funcionament de nous centres i les necessitats assistencials.

Actualment s'està tramitant la posada en funcionament del denominat Hospital Comarcal d'Amposta, ubicat en el núm. 11-13 del carrer Jacint Verdaguer, Amposta, que oferirà places sociosanitàries d'internament, que a efectes de planificació es consideren necessaris per garantir l'equilibri territorial de l'oferta d'aquests serveis en l'àmbit territorial de les Terres de l'Ebre.

D'altra banda, ha estat autoritzat el trasllat de l'Hospital de Sant Boi, que ha passat a denominar-se Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen la disposició addicional primera del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT), i els articles 39.3 i 40.1 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es modifica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR