DECRET 207/1994, de 26 de juliol, pel qual s'autoritza l'adscripció del Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID) a la Universitat de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Universitat de Barcelona, d'acord amb les facultats que li confereix la Llei de reforma universitària, ha creat el títol propi de graduat en dietètica i alimentació humana.

Per tal d'impartir aquests ensenyaments al Centre Superior de Nutrició i Dietètica, la Universitat de Barcelona i l'esmentat Centre han establert un conveni de col·laboració acadèmica conduent a l'adscripció del primer a la Universitat.

El rector de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell Social i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i l'article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació dels consells socials, i els Estatuts de la Universitat, ha sol·licitat l'autorització per a l'adscripció a la Universitat de Barcelona del Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica.

De conformitat amb la sol·licitut esmentada, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya, a proposta del titular del Departament de la Presidència i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat de Barcelona del Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID), sota la titularitat del patronat de la Fundació Privada Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica.

Article 2

El Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID) impartirà els ensenyaments corresponents a graduat en dietètica i alimentació humana, títol propi de la Universitat de Barcelona, que no té els efectes oficials dels títols que preveu l'article 28.1 de la Llei de reforma universitària i així s'hi farà constar.

Article 3

El Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID) es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitaria, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació i creació de consells socials, el Decret 298/1986...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR