DECRET 191/2003, d'1 d'agost, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyDecret

DECRET 191/2003, d'1 d'agost, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

La previsió de la demanda d'escolarització en els nivells de parvulari i educació primària aconsella la revisió de l'oferta de places escolars públiques en determinats municipis per possibilitar una millor resposta a les necessitats educatives.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, a proposta de la consellera d'Ensenyament i d'acord amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Crear els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Disposició final

S'autoritza la consellera d'Ensenyament per a l'execució i desenvolupament del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 1 d'agost de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Carme-Laura Gil i Miró

Consellera d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial del Baix Llobregat-Anoia

Comarca: Anoia.

Col·legi d'educació infantil i primària a Masquefa, amb codi de centre 08060605, per desglossament del CEIP El Turó de Masquefa, amb codi de centre 08020841, ubicat a l'av. de l'Estartit, 1, de Masquefa.

Comarca: Baix Llobregat.

Col·legi d'educació infantil i primària a Vallirana, amb codi de centre 08060851, ubicat a l'av. Parellada, 9 (edifici Talaia), de Vallirana.

Col·legi d'educació infantil i primària a Sant Andreu de la Barca, amb codi de centre 08060848, ubicat a la plaça Anselm Clavé, 2-4, de Sant Andreu de la Barca.

Col·legi d'educació infantil i primària a Viladecans, amb codi de centre 08059721, ubicat a l'av. de can Palmer amb can Guardiola, de Viladecans.

Delegació Territorial de Barcelona II (comarques)

Comarca: Alt Penedès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Sant Sadurní d'Anoia, amb codi de centre 08059998, per desdoblament del CEIP Mossèn Jacint Verdaguer, amb codi 08027365, de Sant Sadurní d'Anoia, ubicat al c. Pla d'en Mestres, s/n, i a la Plaça Nova, 9, de Sant Sadurní d'Anoia.

Comarca: Bages.

Col·legi d'educació infantil i primària a Mura, amb codi de centre 08061521, ubicat a la plaça de l'Ajuntament Nou, s/n, de Mura.

Comarca: Garraf.

Col·legi d'educació infantil i primària a Vilanova i la Geltrú, amb codi de centre 08061041, ubicat al c. de la Mare Isabel Ventosa, s/n, de Vilanova i la Geltrú.

Comarca: Maresme.

Col·legi d'educació infantil i primària a Cabrils, amb codi de centre 08061762, ubicat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR