EDICTE d'1 d'agost de 1988, sobre un acord de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona referent al municipi de Gavà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyEdicte

En ús de les facultats que m'han estat atorgades per la Comissió d'Urbanisme de Barcelona en el seu acord de 3 de febrer de 1988, es procedeix a ordenar la publicació, als efectes previstos a l'article 56 de la Llei del sòl, de l'acord d'aprovació definitiva del Pla parcial d'ordenació sector Oest, de Gavà, atès que ha estat complerta la condició d'eficàcia imposada per la Comissió a l'acord esmentat, que es transcriu a continuació: "Vist l'expedient del Pla parcial d'ordenació del sector oest, de Gavà, promogut i tramès per l'Ajuntament; "Atès l'informe del Servei Territorial, segons el qual: "

  1. L'expedient consisteix en el desenvolupament de dos àmbits de sòl urbanitzable programat, l'un contigu al casc i l'altre situat al llarg de l'avinguda Joan Carles I, amb una superfície total de 4,33 ha. L'Ajuntament és propietari del 45,2% del sòl. "

  2. Aquests àmbits estan definits en una modificació del Pla general metropolità, tramitada simultàniament amb el Pla parcial, que preveu la reserva de 5.923 m2 de sòl per a sistema viari, clau 5, i de 37.428 m2 de zona de desenvolupament urbà i industrial, clau 19. "

  3. La vialitat s'integra a la trama urbana per atendre la necessitat urgent d'habitatges del municipi (nombre màxim 275); l'ordenació incorpora una amplia zona d'equipament, per tal d'ampliar la zona esportiva contigua al Pla parcial, i conforma una plaça amb un equipament cultural al final de l'avinguda Diagonal, la qual cosa suposa un total de sòl de cessió del 67,31%; "Atès que la Comissió d'Urbanisme de Catalunya, en sessió de 12.1.1988, ha emès informe favorable sobre la modificació del Pla general metropolità que legitima el present Pla parcial i que es troba pendent de resolució definitiva per part del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR