ANUNCI sobre aprovació definitiva del Projecte d'obres de restitució de la finca registral 1151 del Masnou.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyAnunci

Als efectes del que especifica l’art. 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals, es fa públic que el Ple d’aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 20 de març de 2014, va adoptar, entre d’altres, l’acord que transcrit literalment, diu així:

Vist que, en data 21 de novembre de 2013, la Junta de Govern Local va aprovar inicialment el projecte d’obres de restitució de la finca registral 1151, propietat de la Sra. Ramona Ramentol, redactat pels serveis tècnics municipals, en execució de la sentència dictada pel Jutjat contenciós administratiu núm. 5 de Barcelona en data 30 de setembre de 2010, en el recurs contenciós administratiu número 504/2008, amb un pressupost d’execució per contracte de 334.723,18 €, IVA exclòs.

Vist l’informe emès en data 22 de gener de 2014, per l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, en què comunica que, durant el termini d’informació pública a què ha estat sotmès el projecte esmentat, es va presentar, en data 16 de gener de 2014, un escrit d’al·legacions, signat pel Sr. Josep Alsina Romaguera, actuant en representació de la Sra. Ramona Ramentol Manent.

Atès que a l’escrit d’al·legacions esmentat es demana que es rectifiqui el projecte tècnic en el sentit d’incloure la restitució completa del mur de contenció que separa la finca del Camí del Mig, la restitució del pou existent amb les característiques mínimes de 10 m de profunditat i 2 m de diàmetre, i la instal·lació de reg bàsica des del pou per a poder efectuar el reg de la finca.

Vist l’informe tècnic emès en data 22 de gener de 2014 per l’arquitecte municipal, en el qual posa de manifest el següent:

En data 16 de gener de 2014 Josep Alsina Romaguera, en representació de Ramona Ramentol Manent, ha presentat les següents al·legacions al projecte d’obres de restitució de la finca registral 1151 en el tràmit d’informació pública a què es va sotmetre l’expedient.

-Cal preveure la restitució complerta del mur de contenció que separava la finca del camí del mig.

-Cal preveure la restitució del pou existent, amb les característiques mínimes de 10 metres de fondària i 2 metres de diàmetre o aquelles necessàries per garantir l’aigua freàtica per al reg.

-Cal preveure una instal·lació de reg bàsica des del pou perquè es pugui regar la finca, com a mínim per gravetat.

A continuació s’informa cadascun dels extrems exposats:

-Pel que fa al mur de contenció, aquest no s’ha...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR