DECRET 409/2004, de 19 d'octubre, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura (SENPA).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 409/2004, de 19 d'octubre, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d'agricultura (SENPA).

Atès el Reial decret 1947/2004, de 27 de setembre, de modificació i ampliació dels mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats per l'Administració de l'Estat a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, en la gestió encomanada en matèria d'agricultura, SENPA (DOGC núm. 4229, de 30.9.2004);

En conseqüència, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els mitjans patrimonials adscrits als serveis que, en matèria d'agricultura (SENPA),van ser traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, i que han estat modificats i ampliats en virtut del Reial decret 1947/2004, de 27 de setembre.

Article 2

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca exercirà, pel que fa als mitjans patrimonials adscrits als serveis traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Article 3

El patrimoni transferit per l'esmentat Reial decret queda integrat al patrimoni de la Generalitat de Catalunya i afectat al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, sens perjudici de les competències del Departament d'Economia i Finances, en els termes que preveu el Decret legislatiu 1/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, i altres disposicions que el regulin.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR