DECRET 8/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament de Salut les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya relatius a l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

8/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament de Salut les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya relatius a l'Hospital ClÌnic i Provincial de Barcelona.

MitjanÁant el Reial decret 1267/2007, de 24 de setembre, s'han traspassat a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat relatius a l'Hospital ClÌnic i Provincial de Barcelona.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb l'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament de Salut les funcions i els serveis que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya per part de l'AdministraciÛ de l'Estat mitjanÁant el Reial decret 1267/2007, de 24 de setembre, sobre trasp‡s de les funcions i els serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya relatius a l'Hospital ClÌnic i Provincial de Barcelona.

Article 2

El Departament de Salut exerceix, respecte les funcions i els serveis traspassats, les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR