ACORD GOV/1/2006, de 4 de juliol, d'atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/1/2006, de 4 de juliol, d'atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

L'article 6.3 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, disposa que el Govern de la Generalitat, a proposta del departament competent en matèria de funció pública i si ho requereix l'efectivitat dels serveis, pot atribuir selectivament i temporalment als departaments determinades competències. Aquest article també estableix que el departament competent en matèria de funció pública manté les facultats d'inspecció sobre les funcions atribuïdes, l'avaluació de la capacitat de gestió en matèria de personal del departament i la fixació de criteris per a l'exercici de les competències atribuïdes.

El Govern de la Generalitat ha anat atribuint, tal i com estableix l'article 6 del Decret legislatiu 1/1997, i de manera temporal, determinades competències en matèria de funció pública a diferents departaments de la Generalitat.

Atès que el termini fixat de la darrera atribució de competències finalitza el dia 11 de juliol de 2006, i que les circumstàncies actuals de Govern i organitzatives de la Generalitat, fan de moment aconsellable mantenir l'atribució de competències existent en matèria de funció pública a determinats departaments de la Generalitat;

A proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques, el Govern

Acorda:

.1 Atribuir als departaments d'Educació i Universitats, de Salut, de Justícia i de Medi Ambient i Habitatge, en l'àmbit competencial establert per la normativa vigent, i pel que fa al personal docent, sanitari, penitenciari i d'agents rurals, respectivament, les funcions següents:

  1. Convocar els processos selectius per a l'accés a la condició de personal funcionari, inclosa la promoció interna.

  2. Nomenar el personal funcionari, d'acord amb la normativa vigent i les bases de les convocatòries dels processos selectius corresponents.

  3. Declarar les situacions administratives del personal funcionari.

  4. Convocar i resoldre els concursos de provisió de llocs de treball per a personal funcionari, sens perjudici del que s'estableix en l'article 65 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

  5. Declarar les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR