DECRET 470/2004, de 28 de desembre, pel qual s'atribueixen funcions a l'Institut Català de les Indústries Culturals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

470/2004, de 28 de desembre, pel qual s'atribueixen funcions a l'Institut Català de les Indústries Culturals.

La Llei 20/2000, de 29 de desembre, va crear l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) amb l'objectiu de donar suport a les indústries culturals i, en concret, a l'activitat industrial en el sector audiovisual, en el de les editorials, en el de la premsa, en el multimèdia, en el discogràfic i musical i en el de les arts escèniques i visuals, a més de donar suport a les empreses que es dediquen a altres àmbits de producció i difusió artística i cultural.

Amb aquest objectiu, l'Institut ha anat assumint progressivament competències dels sectors esmentats que eren exercides des de diferents unitats del Departament de Cultura. Mitjançant aquest Decret es continua aquest procés amb l'adscripció de funcions de l'àmbit de la música, el teatre, les arts visuals i el llibre i l'edició que desenvolupa la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural.

Aixímateix, amb la finalitat d'agrupar en una única entitat totes les polítiques de promoció de les indústries culturals, tant a Catalunya com a l'exterior, l'Institut Català de les Indústries Culturals assumeix les funcions de promoció exterior de la cultura catalana del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura (COPEC) relatives a impulsar el desenvolupament de les indústries culturals catalanes.

De conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règimjurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

A proposta de la consellera de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 L'Institut Català de les Indústries Culturals assumeix, en l'àmbit de les seves competències, lesfuncions que exerceix la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural en matèria de música, teatre, arts visuals i llibre i edició.

1.2 Queden excloses de la competència de l'Institut les funcions d'inspecció i sanció.

Article 2

L'InstitutCatalà de les Indústries Culturals assumeix, en l'àmbit de les seves competències, les funcions del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura en matèria de promoció exterior de la cultura.

Disposicions addicionals

Primera

1.1 El personal laboral que en el moment de l'entrada en vigor d'aquest Decret presti serveis a la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural, adscrit bàsicament a funcions de l'àmbit de la música, el teatre, les arts visuals, el llibre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR