ORDRE ARP/416/2006, de 10 d'agost, per la qual es regula la comunicació al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a cada campanya de les indústries de l'oli d'oliva i de les olives de taula.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/416/2006, de 10 d'agost, per la qual es regula la comunicació al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a cada campanya de les indústries de l'oli d'oliva i de les olives de taula.

L'Ordre APA/2677/2005, de 8 d'agost, sobre comptabilitat i declaracions per al control en el sector de l'oli d'oliva i de les olives de taula (BOE núm. 195, de 16.8.2005), estableix les obligacions comptables i d'informació que han de complir les almàsseres, les indústries de transformació d'olives de taula, les envasadores d'oli d'oliva, les refineries, les extractores d'oli de sansa o pinyolada, i altres operadors d'oli d'oliva i d'oliva de taula respecte de la tramesa d'informació a l'Agència per a l'Oli d'Oliva.

La Resolució de 8 de maig de 2006, de l'Agència per a l'Oli d'Oliva (BOE núm. 122, 23.5.2006), dóna publicitat al Conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i la Generalitat de Catalunya en matèria de controls, informació i seguiment dels mercats de l'oli d'oliva i de les olives de taula, per tal de donar compliment al que estableix l'Ordre APA/2677/2005, de 8 d'agost.

L'article 2 del Reglament CE 865/2004, del Consell, de 29 d'abril, pel qual s'estableix l'organització comuna del mercat de l'oli d'oliva i de les olives de taula (DOUE núm. L161, de 30.4.2004), disposa que la campanya de comercialització, a partir de la campanya 2005-2006, començarà l'1 de juliol i acabarà el 30 de juny de l'any següent.

Per poder garantir un control eficaç sobre l'activitat de les indústries de temporada de l'àmbit territorial de Catalunya, entre d'altres les d'elaboració d'oli d'oliva, sector d'una especial significació econòmica i social a Catalunya, cal conèixer per a cada campanya el període de temps en què es desenvolupa l'activitat industrial.

En conseqüència, d'acord amb el que disposen l'Ordre APA/2677/2005, de 8 d'agost, així com el Conveni de col·laboració citat, és procedent dictar la normativa necessària per tal de donar-hi compliment.

Per tant, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Comunicació

1.1 Els titulars de les almàsseres, les indústries de transformació d'olives de taula, les envasadores d'oli d'oliva, les refineries, les extractores d'oli de sansa o pinyolada, i d'altres operadors d'oli d'oliva i d'oliva de taula, inscrites al Registre d'indústries agràries i alimentàries de Catalunya, que estiguin en activitat o tinguin previst...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR