DECRET 80/1991, de 8 d'abril, pel qual es classifica l'escola municipal de música Joan Valls, de Caldes de Montbui, com a centre no oficial reconegut de grau elemental d'ensenyament musical.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per l'Ordre de 14 de juliol de 1986 es va classificar l'escola municipal de música Joan Valls, de Caldes de Montbui, comarca del Vallès Oriental, com a centre no oficial autoritzat d'ensenyament musical.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada a la delegació territorial corresponent del Departament d'Ensenyament per l'alcalde-president de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, en petició de classificació acadèmica de l'escola municipal de música Joan Valls, de Caldes de Montbui, com a centre no oficial reconegut de grau elemental d'ensenyament musical, es va instruir el corresponent expedient amb estricta observança de les normes de procediment aplicables.

Un cop s'ha comprovat l'adequació dels ensenyaments de l'escola als plans d'estudi, als programes i als nivells que regeixen per a conservatoris oficials, i d'acord amb el Decret 1987/1964, de 18 de juny, sobre reglamentació de centres no oficials d'ensenyaments artístics, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es classifica l'escola municipal de música Joan Valls, de Caldes de Montbui, com a centre no oficial reconegut d'ensenyament musical de grau elemental.

Article 2

L'escola municipal de música...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR