DECRET 12/2003, de 8 de gener, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Peramola i Bassella.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 12/2003, de 8 de gener, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel-lària de la zona regable dels termes municipals de Peramola i Bassella.

Els agricultors afectats per la posada en regadiu de la zona que comprèn la concessió d'un aprofitament d'aigües públiques atorgada per resolució de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, de data 19 de maig de 2000, conjuntament als ajuntaments de Peramola i Bassella, a derivar del riu Segre a l'embassament de Rialb, tenint en compte les acusades característiques de gravetat que ofereix la dispersió parcel-lària de la zona regable, han presentat sol-licitud de concentració al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, la qual cosa ha fonamentat la realització d'un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren a l'esmentada zona. D'aquest estudi s'ha deduït la conveniència de portar a terme la concentració parcel-lària per raó d'utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei de 12 de gener de 1973, de reforma i desenvolupament agrari, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel-lària de la zona regable dels termes municipals de Peramola i Bassella (Alt Urgell).

Article 2

2.1 El perímetre de la zona a concentrar està constituït per la part del terme de Peramola (dins els polígons cadastrals 4, 5, 6 i 7) i del terme de Bassella (dins del polígon cadastral 1), entre les cotes 433 (embassament màxim de Rialb) i la del peu de la muntanya (cota 550 a Peramola, i cota 455 a Bassella), que limita:

Al nord: amb el límit de la zona de regadiu de la concessió de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre de 19 de maig de 2000.

Al sud: amb el límit de la zona de regadiu de la concessió de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre de 19 de maig de 2000.

A l'est: amb el riu Segre.

A l'oest: amb el peu de la muntanya que limita la zona de regadiu de la concessió de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre de 19 de maig de 2000.

2.2 Aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR