ORDRE IRP/415/2010, de 5 d'agost, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/415/2010, de 5 d'agost, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs.

El Decret 99/2010, de 27 de juliol, aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs. L'article 10 de l'esmentat Decret estableix tres tipus de premis possibles en aquesta loteria, el premi col·lectiu, el premi d'estructura fixa i el premi acumulat. El mateix article 10, en el seu apartat 2, estableix que les variants de joc poden presentar un dels tres tipus de premis o bé una combinació d'aquests.

Amb aquesta Ordre es defineixen dos premis acumulats, els denominats acumulat de sala i acumulat de xarxa. El primer es nodreix d'un percentatge aplicat sobre l'aposta per bitllet de totes les partides de les variants de la loteria Binjocs que es realitzen a través dels terminals de joc ubicats en un mateix establiment autoritzat; el segon es nodreix d'un percentatge aplicat sobre l'aposta per bitllet de totes les partides de les esmentades variants que es realitzen a través dels terminals de joc ubicats en tots i cadascun dels establiments autoritzats. Aquests percentatges sobre l'aposta per bitllet són els que es determinin per a cada variant de loteria Binjocs, en les ordres específiques corresponents que optin a aquests tipus de premis.

Aquests premis acumulats es preveuen comuns a les diferents variants de la loteria Binjocs que així ho estableixin. D'aquesta manera, una persona jugadora d'una variant de la loteria Binjocs pot optar a premis comuns amb la resta de variants. Tant l'acumulat de sala com l'acumulat de xarxa integren premis que es configuren a partir de l'aplicació d'un percentatge sobre l'import del seu pot principal. L'ordre de concreció de cada variant serà la que determinarà els percentatges que caldrà tenir en compte en cada cas i les especificacions per poder accedir a aquest tipus de premis.

Per tant, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m'atribueix la disposició final segona del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la concreció dels premis acumulats comuns a les variants del joc de loteria Binjocs que expressament optin a aquests tipus de premis comuns.

Article 2

Tipus de premis acumulats

2.1 S'estableixen dos tipus de premis acumulats comuns, l'acumulat de sala (jackpot de sala) i l'acumulat de xarxa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR