ANUNCI del Consell Comarcal del Ripollès, sobre provisió de places.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsells Comarcals
Rango de LeyAnunci

ANUNCI

del Consell Comarcal del RipollËs, sobre provisiÛ de places.

De conformitat amb el Decret de PresidËncia de data 21 de marÁ de 2003, es convoca concurs per a la provisiÛ de places laborals corresponents a l'oferta p˙blica d'ocupaciÛ del Consell Comarcal del RipollËs, de conformitat amb les seg¸ents:

BASES GENERALS DELS PROCESSOS SELECTIUS DE LES CONVOCAT“RIES DE PLACES LABORALS CORRESPONENTS A L'OFERTA P⁄BLICA D'OCUPACI” DEL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLL»S PER A L'ANY 2003

  1. -††Normes generals

    1.1.-†Normativa d'aplicaciÛ: El concurs de mËrits es regeix per aquestes bases, per la Llei 30/1984 de 2 d'agost i demÈs normativa b‡sica que la desplega; el Decret 214/1990 de 30 de juliol, Reglament del personal al servei de les entitats locals i pel Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, refosa de textos legals.

    1.2.-†El concurs consisteix en l'avaluaciÛ de mËrits d'acord als barems establerts i en l'avaluaciÛ de la prova d'aptitud especÌfica per a cada plaÁa, si s'escau.

    Els concursants acreditaran tambÈ el coneixement del catal‡, amb la presentaciÛ del diploma acreditatiu de nivell "C" expedit per la Junta Permanent de Catal‡ o documentaciÛ equivalent.

    La no aportaciÛ d'aquesta acreditaciÛ comportar‡ l'obligatorietat de realitzar un exercici previ de coneixement del catal‡, proposat i corregit per un/a professor/a del Consorci per a la NormalitzaciÛ Ling¸Ìstica, d'acord amb les disposicions vigents.

    No acreditar el nivell de coneixements i/o no superar la prova corresponent suposar‡ l'exclusiÛ del candidat.

    1.3.-†L'adjudicaciÛ de la plaÁa es realitzar‡ d'acord amb la puntuaciÛ total obtinguda.

    1.4.-†L'aspirant que resulti seleccionat, justificar‡ que compleix els requisits i condicions d'aquesta convocatÚria i formalitzar‡ el corresponent contracte laboral, amb un perÌode de prova de tres mesos. Transcorregut i superat satisfactÚriament el perÌode de prova, adquirir‡ la condiciÛ de personal laboral fix.

  2. -††Requisits dels candidats:

    Per a Èsser admËs al concurs de mËrits, a mÈs de tenir la nacionalitat d'algun paÌs comunitari, es precisa:

    2.1.-†Haver complert els divuit anys.

    2.2.-†No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitaciÛ fÌsica o psÌquica que sigui incompatible amb el desenvolupament de les tasques corresponents.

    2.3.-†No haver estat separat, mitjanÁant resoluciÛ disciplin‡ria ferma, del servei de qualsevol de les administracions p˙bliques, ni estar inhabilitat per sentËncia ferma.

    2.4.-†Estar en possessiÛ de la titulaciÛ exigida per les disposicions especÌfiques de la plaÁa.

    2.5.-†Tots els requisits exigits en els apartats anteriors s'hauran de posseir el dia de l'acabament del termini de presentaciÛ de sol∑licituds, i no s'han d'haver perdut cap d'ells en el moment de signar el corresponent contracte laboral.

    2.6.-†No estar afectat d'incompatibilitat, segons la Llei 53/1984, de 26 de desembre.

  3. -††Sol∑licituds:

    3.1.-†Qui desitgi prendre part en aquest concurs ha de formalitzar la sol∑licitud per una inst‡ncia d'acord al model que s'adjunta com Annex 1 d'aquestes bases.

    Caldr‡ adjuntar-hi: una fotocÚpia del DNI; les acreditacions dels mËrits que tÈ l'aspirant dels contemplats a la BASE E; i el diploma acreditatiu de coneixement del catal‡ exigit a cada plaÁa.

    3.2.-†…s pot presentar en el Registre general d'entrada del Consell Comarcal del RipollËs (C. ProgrÈs, 22, 17500 Ripoll) o en els llocs i en la forma que estableix l'article 38 apartat 4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Procediment administratiu com˙.

    3.3.-†El termini per a la presentaciÛ d'inst‡ncies Ès de 20...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR