ORDRE IRP/331/2010, de 12 de maig, per la qual s'estableix el procediment de convalidació dels cursos relacionats amb les noves especialitats de la modificació del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/331/2010, de 12 de maig, per la qual s'estableix el procediment de convalidació dels cursos relacionats amb les noves especialitats de la modificació del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra.

L'Acord GOV/166/2006, de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra i determinades mesures referides a la relació de llocs de treball del cos de mossos d'esquadra, estableix que s'ha d'arbitrar un mecanisme que permeti equiparar la situació de les persones funcionàries que han rebut formació específica en la fase de capacitació de les convocatòries de provisió de llocs o en activitats de formació continuada organitzades per l'Escola de Policia de Catalunya o per altres entitats i institucions, a la situació de les persones funcionàries que han rebut la formació impartida per l'Escola de Policia de Catalunya en els cursos d'especialització corresponents.

L'annex 2, apartat segon, de l'Acord GOV/166/2006 disposa específicament que l'Escola de Policia de Catalunya convalidarà, als efectes de la formació específica corresponent, els cursos relacionats amb les especialitats incloses en el Pla de carrera professional que s'hagin rebut abans de l'1 de gener de 2005, impartits per la mateixa Escola, la Direcció General de Seguretat Ciutadana, les universitats o altres institucions similars.

Mitjançant l'Ordre IRP/173/2009, de 31 de març, es van convalidar de forma directa diversos cursos relacionats amb les especialitats incloses en el Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra i es va establir un procediment per a la convalidació a sol·licitud de la persona interessada.

L'Ordre IRP/326/2010, de 8 de juny, de modificació de l'apartat 2 de l'annex 1 del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra, crea noves especialitats i modifica les característiques d'altres existents.

És necessari preparar, organitzar i realitzar un nou procés de convalidació dels cursos relacionats amb les noves especialitats de la modificació del Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra, aprovat per l'Ordre IRP/326/2010.

En conseqüència, de conformitat amb l'article 4 de la Llei 10/2007, de 30 de juliol, de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i l'Acord GOV/166/2006, de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el Pla de carrera professional del cos de mossos d'esquadra i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR