ORDRE JUI/55/2003, de 6 de febrer, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aproven les bases.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE JUI/55/2003, de 6 de febrer, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aproven les bases.

L'article 5.2 del Decret 159/1999, de 15 de juny, de regulació del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, a més de crear el Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat, adscrit a la Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil, estableix que les associacions inscrites en aquest Registre són considerades associacions d'interès per als serveis d'emergències i seguretat civil de competència de la Generalitat.

D'altra banda, l'article 50.2 del Decret 246/1996, de 5 de juliol, que aprova el Reglament del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, modificat pel Decret 68/2000, de 8 de febrer, estableix en l'apartat b) que les associacions inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat tenen dret a rebre els ajuts econòmics, tècnics i de qualsevol tipus que atorgui la Generalitat.

Per aquest motiu, el Departament de Justícia i Interior, en la línia d'actuació iniciada amb l'Ordre de 26 de juny de 2000, per la qual s'obria convocatòria per concedir subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat i se n'aprovaven les bases (DOGC núm. 3176, de 6.7.2000), considera necessari atorgar ajuts econòmics a les associacions esmentades per tal de facilitar la consecució dels objectius fixats en els seus estatuts i, especialment, aquells relacionats amb la divulgació i la promoció de les tasques dels bombers voluntaris.

Per tot això, d'acord amb el que preveu el capítol 9 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la resta de normativa vigent d'aplicació,

Ordeno:

Article 1

S'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat.

Article 2

S'aproven les bases que han de regir aquesta convocatòria, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Les subvencions que es concedeixin en aplicació d'aquesta convocatòria es fan amb càrrec a la partida 0910.D/480.0905.00/2131 del pressupost de despeses de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici de 2003, per una quantitat màxima de 180.303 euros.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 6 de febrer de 2003

Núria de Gispert i Català

Consellera de Justícia i Interior

Annex

Bases per a la concessió de subvencions adreçades a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat.

-1 Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts econòmics a associacions de bombers voluntaris de la Generalitat, inscrites al Registre especial d'associacions de bombers voluntaris de la Generalitat, per fer front a les despeses derivades de les activitats de desenvolupament dels objectius fixats als seus estatuts.

-2 Destinataris de les subvencions

Poden concórrer a la convocatòria les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR