ORDRE de 10 de desembre de 1984, de convocatòria per a la provisió d'una plaça de Cap de Servei a la Direcció General de Música, Teatre i Cinematografia.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Atès que per a la bona marxa dels òrgans i serveis d'aquest Departament és necessària a la previsió del càrrec de Cap del Servei de Música, adscrit a la Direcció General de Música, Teatre i Cinematografia del Departament de Cultura,

Ordeno:

Article primer

- S'aprova la convocatòria per a la

provisió del càrrec de Cap del Servei de Música, adscrit a la Direcció General de Música, Teatre i Cinematografia.

Article segon

- S'invita el personal contractat

interessat a accedir a aquest lloc de treball que reuneixi les condicions de titulat superior i ocupi places d'accés reservat a titulats universitaris, així com els funcionaris transferits o cedits que pertanyin a Cossos de nivell superior, a sol·licitar-lo.

Article tercer

- El personal interessat podrà presentar

instància, degudament reintegrada amb pòlissa de 25 pessetes, durant el termini de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de la present convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. En la instància es podran fer tots aquells mèrits i circumstàncies que es creguin convenients a fi que el Departament disposi de tots els elements de judici per efectuar, en ús de les seves atribucions discrecionals, el nomenament corresponent.

Article quart

- Trameteu aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR