CORRECCIÓ D'ERRADES a l'Edicte de 10 de gener de 2017, sobre una resolució del director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme i un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida referent al municipi de Mollerussa (DOGC núm. 7288, de 17.1.2017).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyCorrecció d'errades

Exp.: 2015 / 057585 / L

Modificació del Pla d'ordenació urbanística municipal Cal Castelló, al terme municipal de Mollerussa

Havent observat errades a l'Edicte publicat al DOGC núm. 7288 de 17.1.2017, consistents en la manca de publicació de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida en relació amb l'expedient esmentat, es corregeixen a continuació:

Acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida de 17 de març de 2016:

-1 Aprovar definitivament la Modificació del Pla d'ordenació urbanística municipal Cal Castelló, de Mollerussa, promoguda i tramesa per l'ajuntament.

-2 Supeditar la publicació d'aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i la consegüent executivitat a la presentació d'un Text refós, degudament verificat pel Ple municipal, que incorpori les prescripcions següents:

- Cal modificar la redacció relativa als altells en referència a que els habitatges que s'ubiquin en els altells hauran d'estar vinculats a l'activitat de la planta baixa.

- Cal adequar l'article 18 del títol de definició de paràmetres del POUM, a la solució d'altells adoptada.

- Cal esmenar les següents errades materials:

- En la memòria, normativa i plànols, cal fer coherents les diferències detectades pel que fa al nombre d'habitatges màxims que es permeten en l'àmbit, superfícies dels sistemes, còmput global de les cessions, sostre màxim proposat, etc.

- En la fitxa del nou Polígon d'actuació urbanística cal suprimir el segon paràgraf del punt 2 anomenat “Objectius” i l'últim paràgraf del punt 3.a; atès poden induir a error.

- En la fitxa del nou Polígon d'actuació urbanística, apartats que regulen l'edificabilitat màxima i nombre màxim d'habitatges (lletres c i d), cal suprimir el proposat i substituir-lo pel següent: L'edificabilitat màxima del Polígon d'actuació urbanístic serà la resultant d'aplicar la profunditat edificable màxima indicada en els plànols d'ordenació i el nombre màxim de plantes. Pel que fa al nombre màxim d'habitatges, resultarà de l'aplicació de la densitat neta d'habitatges d'1 hab./90m2st de la subzona d'edificació en illa tancada, clau 2a.3.

- En el punt 5 anomenat Règim transitori d'edificació i usos de la fitxa del nou Polígon d'actuació urbanística, cal suprimir la referència al punt 5.e de l'article 146 del POUM.

- Cal modificar l'article 139 del POUM de manera que s'afegeixi la nova qualificació de subzona de la clau 2 i l'article 45.4 de definició de paràmetres, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR