CORRECCIÓ D'ERRADES a l'Edicte de 6 de febrer de 2015, sobre una resolució del director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme referent al municipi de Puiggròs (DOGC núm. 6809, de 12.2.2015).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyCorrecció d'errades

Exp.: 2012 / 048692 / L

Pla d'ordenació urbanística municipal, al terme municipal de Puiggròs

Havent observat errades a l'Edicte publicat al DOGC núm. 6809, de 12.2.2015, consistents en la manca de publicació de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida en relació amb l'expedient esmentat, es corregeixen a continuació:

Acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida de 8 d'octubre de 2014:

-1 Aprovar definitivament el Pla d'ordenació urbanística municipal de Puiggròs, promogut i tramès per l'Ajuntament, i supeditar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, verificat per l'òrgan que ha atorgat l'aprovació provisional de l'expedient i degudament diligenciat, que incorpori les prescripcions següents:

- A l'article 86 de la normativa del POUM cal incorporar paràmetres urbanístics relatius a sostre o ocupació pel que fa a les construccions de granges i magatzems agrícoles.

- A l'article 44 en el paràgraf: “la proporció dels diferents usos es lliure..()..”, cal afegir: “En tot cas, els usos principals han de superar sempre la proporció del 50% del sostre de la unitat de zona” .

- Pel que fa als informes de la Secretaria de Territori i Mobilitat, de 2.3.2011 i 26.9.2014, desfavorables, cal aportar la documentació relativa a la necessitat d'incorporar en la documentació del POUM els plànols d'itineraris principals per a vianants, bicicletes, transport públic i la xarxa bàsica de vehicles; tampoc s'aporta justificació de les amplades màximes i pendents mínims dels nous vials fixats pel Decret sectorial de mobilitat.

- Cal eliminar del document normatiu l'article 89, condicions de les edificacions amb ús d'habitatge.

- Cal canviar el redactat de la Disposició transitòria cinquena pel següent: “Fins que no es formalitzi la cessió de la titularitat de la carretera local LV-2004 a l'Ajuntament de Puiggròs mitjançant la signatura de l'Acta de traspàs per ambdues administracions, la Diputació de Lleida haurà d'informar preceptivament totes les figures urbanístiques que es derivin de la tramitació de l'actual àrea de sòl urbanitzable no delimitat (SUND), situat a la seva zona d'influència.

- Cal incorporar en el document normatiu el següent paràgraf desprès de la Disposició transitòria cinquena; Disposició final: “Serà d'aplicació el Decret 64/2014, de 13 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR