CORRECCIÓ D'ERRADES a l'Edicte de 15 de gener de 2016, sobre una resolució del director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme i un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu referent al municipi de Rialp (DOGC núm. 7045, de 26.1.2016).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyCorrecció d'errades

Exp.: 2012 / 048104 / L

Modificació de les Normes subsidiàries de planejament per canvi de classificació de sòl de l'antiga embotelladora d'aigües del Pallars, al terme municipal de Rialp

Havent observat errades a l'Edicte publicat al DOGC núm. 7045, de 26.1.2016, consistents en la manca de publicació de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu en relació amb l'expedient esmentat, es corregeixen a continuació:

Acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu de 16 d'abril de 2015:

-1 Aprovar definitivament la Modificació de les Normes subsidiàries de planejament per canvi de classificació de sòl de l'antiga embotelladora d'aigües del Pallars, de Rialp, promoguda i tramesa per l'ajuntament.

-2 Supeditar la publicació d'aquest acord al DOGC i la consegüent executivitat a la presentació d'un Text refós, degudament verificat pel Ple municipal, que incorpori les prescripcions següents:

- Cal dibuixar en el plànol de proposta el traçat de la nova variant de Rialp d'acord amb la traça que reflecteix el Pla director del Pallars Sobirà.

- Cal concretar el termini de la urbanització del vial d'accés, de forma independent, sense dependre del SUD 4a proposat en l'avanç de POUM.

- Cal justificar el compliment de l'article 99.1.b de la Llei d'urbanisme.

- Cal fer correctament la justificació del compliment de l'article 99.1.c de la Llei d'urbanisme.

- Cal completar l'article 20.bis de la manera següent:

- Cal incloure en la normativa del Polígon d'actuació urbanística que les zones verdes de 2.210 m 2 s no computen com a sistema de zones verdes de cessions atès la seva pendent. També caldrà regular mínimament el seu tractament.

- Cal afegir en la normativa del Polígon d'actuació urbanística, lletra B, al final de l'apartat d. el següent: “En el disseny de la xarxa de drenatge s'haurà d'acreditar la capacitat de la mateixa i que en cap cas es vessarà aigua de l'àmbit a la carretera C-13”.

- Cal afegir en la normativa del Polígon d'actuació urbanística, al final de l'apartat f de la lletra B, la condició consistent en que l'accés de l'àmbit amb la rotonda del SUD 1 serà exclusivament de sortida de l'àmbit cap a la carretera.

- Cal suprimir del primer paràgraf, el següent: “degudament delimitada, consolidada i urbanitzada”.

- A l'article 18.bis cal fer la regulació normativa de la subzona 4b2, sòl lliure de qualsevol construcció de forma genèrica.

- Esmenar les següents errades materials:

-...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR