CORRECCIÓ D'ERRADES a l'Edicte de 7 d'abril de 2015, sobre una resolució del director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme i un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu referent al municipi de la Vansa i Fórnols (DOGC núm. 6850, de 14.4.2015).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyCorrecció d'errades

Exp.: 2013 / 052439 / L

Pla especial urbanístic de reforma integral del conjunt format per paller i era per allotjament rural en modalitat de masoveria a la finca Cal Puigdemasa, al terme municipal de La Vansa i Fórnols

Havent observat errades a l'Edicte publicat al DOGC núm. 6850, de 14.4.2015, consistents en la manca de publicació de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu en relació amb l'expedient esmentat, es corregeixen a continuació:

Acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Alt Pirineu de 16 d'octubre de 2014:

-1 Aprovar definitivament el Pla especial urbanístic de reforma integral del conjunt format per paller i era per allotjament rural en modalitat de masoveria a la finca Cal Puigdemassa, del terme municipal de la Vansa i Fórnols, promogut pel senyor Marc Sisteró Vera i tramès per l'Ajuntament, i supeditar-ne la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, verificat per l'òrgan que ha atorgat l'aprovació provisional de l'expedient i degudament diligenciat, que incorpori les prescripcions següents:

Pel que fa als articles normatius del Pla especial urbanístic:

- Cal afegir a l'article 7 del Pla, darrera de “l'article 55.1 del RLUC” el següent: “tret del d'habitatge familiar”. I al final del mateix article 7, cal afegir el següent: “Cal que el Departament d'Empresa i Ocupació, en matèria de turisme, informi sobre el projecte executiu de l'allotjament de turisme rural. Aquest informe és necessari per poder atorgar la llicència municipal d'obres”.

- Cal suprimir a l'article 9.1 tercer apartat, el següent: “la finca disposa d'espai suficient per l'estacionament d'altres vehicles en les seves immediacions”.

- Cal modificar l'article 18 del Pla primer paràgraf, on diu: “l'habitatge”, ha de dir: “l'edifici”.

- Cal afegir al final de l'article 18 del Pla, el següent: “El projecte executiu que desenvolupi aquest Pla especial urbanístic haurà d'indicar com es porta a terme la gestió i evacuació a les plantes de tractament dels residus provinents de l'ús a implantar”.

Pel que fa a les fitxes reguladores:

- Cal suprimir en la fitxa 1 del Pla apartat “Protecció. Intervencions proposades” el següent: “però amb una formalització arquitectònica totalment ajustada al tipus d'intervenció i al tipus d'edifici”.

Pel que fa a la documentació gràfica:

- Cal suprimir a la llegenda del plànol 9 del document principal del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR