DECRET 28/1989, de 7 de febrer, pel qual es creen diversos instituts d'Ensenyament Secundari.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'estudi del mapa escolar, pel que fa als diferents nivells d'ensenyament, aconsella la revisió, a determinades localitats, de l'oferta de places públiques existents per tal de garantir la possibilitat d'opcions educatives i, alhora, una utilització millor dels recursos de caràcter públic.

Amb aquesta finalitat, i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació;

A proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es creen els instituts d'Ensenyament Secundari detallats a l'annex d'aquest Decret, el funcionament dels quals s'adequarà al que estableixen el Decret 303/1984, de 5 d'octubre, que reglamenta la modalitat d'aquest tipus de centres, i el Decret 278/1985, de 19 de setembre, pel qual s'aprova el reglament específic i provisional dels instituts d'Ensenyament Secundari, i a la resta de normativa legal o reglamentària que els sigui d'aplicació.

Article 2

El Departament d'Ensenyament dictarà les disposicions necessàries per a l'execució d'aquest Decret i adoptarà, per a aquells centres que es creen per transformació d'altres que ja impartien ensenyaments secundaris, les mesures corresponents en relació amb el professorat i amb el seu funcionament.

Barcelona, 7 de febrer de 1989

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Institut d'Ensenyament Secundari a Almacelles, per transformació de la secció de Formació Professional dependent de l'IFP de Lleida. Emplaçat al carrer del Canigó, s/n. 25100 Almacelles.

Institut d'Ensenyament Secundari a Lleida. Emplaçat al carrer del Baró de Maial, s/n. (barri Pardinyes) 25005 Lleida.

Institut d'Ensenyament Secundari a Vilanova i la Geltrú, per transformació de l'extensió de Batxillerat dependent de l'IB Manuel de Cabanyes. Emplaçat a la carretera de Vilafranca, C-244. 08800 Vilanova i la Geltrú.

Institut d'Ensenyament Secundari a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR