DECRET 161/2016, de 2 de febrer, pel qual es modifica l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyDecret

L'article 9 de Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat, estableix la denominació i l'àmbit d'actuació de les comissions territorials d'urbanisme. La lletra c) d'aquest article atribueix a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central les seves funcions en l'àmbit territorial de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès. La lletra b) d'aquest mateix article atribueix a Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona les seves funcions en l'àmbit territorial de les comarques de l'Alt Penedès, el Garraf i el Vallès Oriental, i dels municipis de les comarques del Baix Llobregat, el Maresme i el Vallès Occidental que no formen part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Llei 4/2015, del 23 d'abril, de creació de la comarca del Moianès, integra en aquesta comarca els municipis de Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l'Estany, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d'Oló, i modifica en conseqüència les comarques del Bages, d'Osona i del Vallès Oriental.

Atès que el Bages i Osona, d'una banda, i el Vallès Oriental, de l'altre, formen part de diferents comissions territorials d'urbanisme, es fa necessari modificar l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, per establir quina Comissió Territorial d'Urbanisme inclou la nova comarca dins el seu àmbit territorial.

Tenint en compte que la majoria de municipis del Moianès pertanyen a comarques de l'àmbit territorial de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central, aquest Decret modifica la lletra c) de l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, per afegir el Moianès a les comarques que estan dins l'àmbit territorial d'aquesta Comissió Territorial d'Urbanisme.

Per tot això, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat, d'acord amb el dictamen emès per la Comissió Jurídica Assessora, i amb la prèvia deliberació del Govern,

Decreto:

Es modifica la lletra c) de l'article 9 del Decret 68/2014, de 20 de maig, pel qual es regula la composició i el funcionament intern dels òrgans urbanístics de la Generalitat de caràcter col·legiat, que queda redactat de la manera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR