DECRET 18/2017, de 21 de març, sobre el perllongament del termini d'execució i de justificació de les obres incloses en el Decret 143/2014, de 28 d'octubre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 1/2015, del 5 de febrer, del règim especial d'Aran estableix, en l'article 56, que correspon al Consell General d'Aran l'exercici de les competències traspassades en matèria de sanitat i salut pública.

Mitjançant el Decret 354/2001, de 18 de desembre, es va aprovar l'Acord de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de sanitat. I mitjançant el Decret 196/2013, de 23 de juliol, es van ampliar els mitjans econòmics transferits inicialment.

Mitjançant el Decret 143/2014, de 28 d'octubre, es va aprovar l'Acord d'ampliació dels mitjans transferits per la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de sanitat.

El punt 2.3 de l'Acord esmentat estableix que “el termini per dur a terme el conjunt d'actuacions previstes en el present conveni és de vint-i-quatre (24) mesos. En el supòsit que sigui necessari perllongar el termini establert, el Consell General d'Aran haurà d'aportar la justificació corresponent abans que fineixi el termini esmentat”.

El Consell General d'Aran, dins del termini esmentat, ha sol·licitat l'ampliació del termini d'execució i de justificació de les obres de remodelació de l'Espitau Val d'Aran.

L'article 84.1.b) de la Llei 1/2015, del 5 de febrer, atribueix a la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, com a òrgan permanent de relació entre els governs i les administracions de la Generalitat i d'Aran, l'adopció dels acords de transferència de competències o traspassos de béns i serveis que corresponguin, i l'article 6.2.c) del Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió de la Generalitat-Consell General de la Val d'Aran, atribueix al Ple d'aquesta Comissió l'adopció dels acords sobre traspassos per elevar-los al Govern de la Generalitat per a la seva aprovació.

D'acord amb l'article 7.2.c) del Reglament d'organització i funcionament de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, al qual es va donar publicitat mitjançant la Resolució GRI/517/2015, d'11 de març, correspon a aquesta Comissió l'adopció dels acords sobre traspassos de funcions i serveis per elevar-los al Govern de la Generalitat per a l'aprovació final.

El Ple de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, en data 4 de novembre de 2016, va adoptar un acord relatiu al perllongament del termini d'execució i de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR