DECRET 201/2016, d'1 de març, de modificació del Decret 28/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 28/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, s'ha adaptat l'estructura del Departament a les necessitats derivades de la modificació del seu àmbit competencial operada pel Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, tot mantenint la vigència del Decret 118/2013, de 26 de febrer, en allò que no s'hi oposi o contradigui.

Per tal de completar aquesta adaptació, i d'acord amb l'assignació al Departament de la Presidència de l'àmbit competencial sobre l'impuls al desplegament de l'autogovern, es considera necessària la creació de la Secretaria per al Desenvolupament de l'Autogovern i la nova denominació i funcions de l'Institut d'Estudis Autonòmics, que passa a denominar-se Institut d'Estudis de l'Autogovern.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

A proposta de la consellera de la Presidència, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1.2 del Decret 28/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, que queda redactat de la manera següent:

“Article 1.2 El Departament de la Presidència s'estructura en les unitats directives següents sota la direcció de la persona titular del Departament:

  1. La Secretaria General de la Presidència.

  2. La Secretaria del Govern.

  3. El Gabinet Jurídic de la Generalitat.

  4. La Secretaria de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació.

  5. La Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana.

  6. La Secretaria General de l'Esport.

  7. La Secretaria per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

  8. La Secretaria per al Desenvolupament de l'Autogovern.

  9. La Delegació del Govern a Madrid.

  10. La Direcció General d'Anàlisi i Prospectiva.

Article 2

Es modifica l'article 3 del Decret 28/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Presidència, que queda redactat de la manera següent:

“Article 3

Institut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR