DECRET 212/2016, d'1 de març, pel qual s'afegeix una disposició transitòria al Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Mitjançant provisió del 16 de febrer de 2016, el Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el conflicte positiu de competència plantejat pel Govern de l'Estat respecte dels articles 1.1 (quant a l'incís relatiu als Afers Exteriors), 3.3.1 i 3.3.2 del Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i dels articles 1.1.b) i 20 del Decret 45/2016, de 19 de gener, d'estructuració del Departament d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, i ha determinat la suspensió d'aquests preceptes.

L'article 23.2 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, faculta el president o presidenta de la Generalitat perquè, mitjançant decret, pugui determinar el nombre, la denominació i l'àmbit de competències dels departaments en què s'organitza el Govern.

Per tant, de conformitat amb l'habilitació legal esmentada,

Decreto:

Article únic

S'afegeix una nova disposició transitòria quarta al Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb el contingut següent:

“Quarta

Mentre el Tribunal Constitucional mantingui la suspensió dels articles 1.1 (quant a l'incís relatiu als Afers Exteriors), 3.3.1 i 3.3.2, el Departament d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència passa a denominar-se Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, el qual exerceix, a més de les establertes als articles 3.3.3 a 3.3.8, les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat en els àmbits següents:

  1. Les relacions de la Generalitat amb la Unió Europea, d'acord amb el capítol II del títol V de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

  2. Les derivades de l'aplicació del capítol III del títol V de l'Estatut d'autonomia de Catalunya.

Durant aquest període transitori, totes les referències al Departament d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència que es contenen a la normativa vigent, s'entenen fetes al Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.”

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR