DECRET 224/2016, de 15 de març, de modificació de l'article 10.2 del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s'estableix l'ordenació i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyDecret

L'article 131.3.c) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya disposa que correspon a la Generalitat la competència compartida per a l'establiment dels plans d'estudi corresponents, incloent-hi l'ordenació curricular.

D'acord amb l'article 64.4 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, correspon al Govern determinar els currículums dels diversos nivells dels ensenyaments reglats d'idiomes; així mateix la Llei estableix el principi de flexibilitat del sistema educatiu per adequar-se a les necessitats canviants de la societat (article 2.3.b).

El Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s'estableix l'ordenació i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial, disposa que el nivell intermedi dels ensenyaments d'idiomes de règim especial s'organitza en un curs acadèmic llevat de les llengües en què expressament se'n preveu l'organització en dos cursos.

Atesa la incorporació de la llengua coreana entre els ensenyaments de règim especial del Decret 4/2009, de 13 de gener, escau modificar-ne l'article 10.2 per incloure-la entre els idiomes que poden organitzar el nivell intermedi en dos cursos.

Aquest Decret s'ha tramitat segons l'article 59 i següents de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment i de les administracions públiques de Catalunya i amb el dictamen previ del Consell Escolar de Catalunya.

En virtut d'això, a proposta de la consellera d'Ensenyament, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 10.2 del Decret 4/2009, de 13 de gener, pel qual s'estableix l'ordenació i el currículum dels ensenyaments d'idiomes de règim especial, el qual passa a tenir el redactat següent:

“10.2 El nivell intermedi s'organitza en un curs per a tots els idiomes, excepte per a àrab, coreà, grec, japonès, rus i xinès, que s'organitzarà en dos cursos.”

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR