DECRET de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, sobre contractació de personal.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, sobre contractaciÛ de personal.

Vist que Ès necessari de procedir a la contractaciÛ urgent, per baixa volunt‡ria de la plaÁa d'ajudant educadora que s'esmenta a continuaciÛ:

PlaÁa de personal temporal interi, ajudant educadora .‡rea d'Ensenyament.

Vist que Ès necessari de procedir a la contractaciÛ urgent, per substituciÛ de la persona titular de la plaÁa en situaciÛ d'incapacitat temporal que s'esmenta a continuaciÛ:

PlaÁa de personal laboral fix, assistenta social . ‡rea de benestar social.

Vist els articles 291.1 del Decret Legislatiu 2/2003, Text RefÛs de la Llei Municipal i de RËgim Local de Catalunya, i l'article 94.3 del Reglament del Personal al servei de les entitats locals.

AtËs que aquesta Alcaldia-PresidËncia Ès competent d'acord a l'article 53.1.i) del TRLMRLC,

RESOLC:

PRIMER.- Procedir a la contractaciÛ de les persones que es diran, pel temps i les tasques que s'esmenten a continuaciÛ, per tal de cobrir la plaÁa temporal vacant d'ajudant educadora i per substituir a la persona titular de la plaÁa, en situaciÛ d'incapacitat temporal:

Anna Pous i Duran, contractaciÛ temporal d'interina per cobrir plaÁa vacant d'ajudant educadora mentre no surt a concurs la plaÁa definitiva.

Montserrat DÌaz i Grau, contractaciÛ temporal per substituciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR