EDICTE de 3 de desembre de 2003, sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referent al municipi del Brull.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyEdicte

EDICTE de 3 de desembre de 2003, sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referent al municipi del Brull.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona, en la sessió de 17 de setembre de 2003, va adoptar, entre altres, l'acord següent:

Exp.: 2003/007710/B

Modificació del Pla parcial de l'Estanyol, al terme municipal del Brull

Vista la proposta de la Ponència Tècnica i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió acorda:

.1 Aprovar definitivament la modificació del Pla parcial de l'Estanyol, del Brull, promogut per la Junta de Compensació del Pla parcial l'Estanyol i tramès per l'Ajuntament.

.2 Publicar aquest acord i, si escau, les normes urbanístiques corresponents al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva executivitat immediata, tal com indica l'article 100 de la Llei 2/2002, de 14 de març, d'urbanisme. L'expedient restarà, per a la consulta i la informació que preveu l'article 101 de la Llei esmentada, a l'arxiu de planejament de la Direcció General d'Urbanisme del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, av. Josep Tarradellas, 2-6, planta baixa, 08029 Barcelona.

.3 Comunicar-ho a la Junta de Compensació del Pla parcial l'Estanyol i a l'Ajuntament.

Contra l'acord anterior, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada, de conformitat amb el que preveuen els articles 107.1, 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR