ORDRE de 27 d'abril de 1993, de desplegament del Decret 105/1993, de 23 de març, de reestructuració de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 105/1993, de 23 de març, es reestructura la Direcció General de Seguretat Ciutadana, per tal d'adequar la seva organització a les necessitats actuals.

Amb la finalitat de cloure el procés de reestructuració esmentat, és convenient procedir a l'adaptació de l'estructura vigent pel que fa a negociats a la nova organització fixada pel Decret 105/1993, de 23 de març.

En conseqüència, de conformitat amb la disposició final 1 del Decret 105/1993, de 23 de març, i fent ús de les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

El Negociat d'Administració de Personal dependent de la Secció de Règim Intern i Administració de Personal realitza les funcions següents:

  1. Preparar els expedients referents a les situacions administratives, els permisos, les llicències, les certificacions i altres incidències del personal adscrit a la Direcció General.

  2. Tramitar els expedients de reconeixement de serveis, venciment de triennis i retencions judicials.

  3. Col·laborar en la preparació i fer el seguiment de les convocatòries per a l'ingrés, la promoció interna, la provisió de llocs de treball, i els concursos de trasllats del cos de mossos d'esquadra, com també col·laborar en l'elaboració de l'oferta d'ocupació pública i les relacions de llocs de treball de l'esmentat personal, en coordinació amb la Secretaria General del Departament.

  4. Qualsevol altra funció que se li encomani.

Article 2

Al Negociat de Control de Magatzem dependent de la Secció de Subministraments, li corresponen les funcions següents:

  1. Confeccionar l'inventari de materials i equips...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR