ORDRE INT/306/2005, de 5 de juliol, de fixació dels percentatges de distribució en premis en el joc de la plena o bingo i de detracció dels valors facials que es destinaran a dotar els premis de Prima i de Bingo interconnectat.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/306/2005, de 5 de juliol, de fixació dels percentatges de distribució en premis en el joc de la plena o bingo i de detracció dels valors facials que es destinaran a dotar els premis de Prima i de Bingo interconnectat.

L'article 32.2 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril, modificat pel Decret 21/2005, de 22 de febrer, disposa que la quantitat a distribuir per als premis de línia i bingo en cada partida és del 58% del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts, corresponent el 51% al premi de bingo i el 7% al premi de línia.

Disposa també que el premi de la Prima es dotarà a partir de la detracció continuada d'un percentatge del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts en cada partida en una concreta sala i que el premi del Bingo interconnectat, que serà gestionat per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes, consisteix en una quantitat procedent de la detracció continuada d'un percentatge del valor facial de la totalitat dels cartrons venuts en cada partida en totes les sales autoritzades i es desglossa en categories, amb diferent dotació econòmica establerta en funció del nombre d'extracció de bola.

L'apartat 3 de l'esmentat article 32 preveu que els percentatges de detracció del valor facial dels cartrons venuts destinats a dotar els premis de Prima i de Bingo interconnectat es fixin per ordre de la consellera d'Interior. I la disposició addicional quarta del Decret 147/2000, d'11 d'abril, l'autoritza per modificar el percentatge de distribució en premis en el joc de la plena o bingo establert en l'article 32.2 del Reglament.

La modificació del Reglament del joc de la plena o bingo introduïda pel Decret 21/2005, de 22 de febrer, fa necessari establir els percentatges de distribució en premis derivats de la implantació dels premis de Prima i de Bingo interconnectat, preveient les diferents possibilitats que en resulten de l'autorització i l'efectiva pràctica d'una o d'ambdues noves modalitats de premi, a banda de les tradicionals de línia i bingo ordinari.

Cal també determinar els percentatges de detracció de la suma dels valors facials dels cartrons venuts, sigui en una sala o en la totalitat de les sales autoritzades, que es destinaran, respectivament, a la dotació dels premis de Prima i de Bingo interconnectat, així com els procediments de determinació de les quanties...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR