RESOLUCIÓ EMO/1867/2012, de 22 d'agost, per la qual es dóna publicitat al Conveni de col·laboració entre l'Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management La Roca, SL (La Roca Village).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyResolució

En data de 29 de juny de 2012 s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management La Roca, SL, per a la promoció turística de compres a Catalunya mitjançant el reforç i la millora del posicionament de la destinació turística de Catalunya en mercats estatals i internacionals afavorint la comercialització a l’exterior.

Ateses les previsions de l’article 8.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú, i de l’article 110.3 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

Fer públic el Conveni de col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management La Roca, SL, que es transcriu a l’annex d’aquesta Resolució.

Barcelona, 22 d’agost de 2012

Xavier Espasa i Añoveros

Director

Annex

CONVENI

de col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management la Roca, SL (La Roca Village)

Barcelona, 29 de juny de 2012

Reunits:

D’una part, la Sra. Marian Muro i Ollé, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, en la seva qualitat de Vicepresidenta executiva de l’Agència Catalana de Turisme, ens públic de la Generalitat de Catalunya regulat per la Llei 15/2007, del 5 de desembre, publicada en el DOGC núm. 5030, el 17.12.2007, i pel Decret 192/2009, de 9 de desembre, pel qual s’aproven els seus Estatuts, publicats en el DOGC núm. 5524, l’11.12.2009, en virtut de l’Acord de govern de data 3 de maig de 2011, amb domicili social a passeig de Gràcia, 105, 3a planta, 08008 Barcelona, i CIF núm. S-0800470-G.

I d’altra banda, el Sr. Michael Goldenberg, en la seva qualitat de conseller delegat de l’empresa Value Retail Management La Roca, SL, amb domicili social a La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes, la Roca del Vallès 08430 (Barcelona) i amb CIF núm. B-60.855.012, segons acredita mitjançant escriptura de nomenament atorgada davant el notari de Barcelona, el Sr. José Bauzá Corchs, de data 17 d’abril de 2002 i núm. de protocol 1.413.

Actuen en ús de les atribucions dels seus respectius càrrecs i es reconeixen mútuament i recíprocament la capacitat per fer-ho.

Manifesten:

  1. Que l’Agència Catalana de Turisme, d’acord amb l’article 3 punt 1 i punt 2.a) dels seus Estatuts, estableix com a objectiu específic promocionar Catalunya com a destinació turística de referència internacional d’acord amb la seva diversitat, la seva qualitat i la seva rendibilitat social i econòmica, així com situar i desenvolupar la marca “Catalunya” com a referent de destinació turística de qualitat amb identitat pròpia, i també altres marques, denominacions o signes que identifiquin la realitat turística de Catalunya.

  2. Que l’Agència Catalana de Turisme té com un dels seus objectius preferents crear un “pool de partners estratègics” amb empreses que pertanyin o no al sector turístic, líders de mercats en el seu àmbit, amb presència internacional, que comparteixin els valors de la marca turística “Catalunya” i amb idees innovadores.

  3. Que l’Agència Catalana de Turisme dintre del programa de col·laboració amb el sector privat ha creat el “programa de partenariat” amb l’objectiu d’unir sinergies, optimitzar els recursos econòmics, garantir un impacte més gran de les accions de promoció, comunicació i comercialització de la marca turística “Catalunya”.

  4. Que Value Retail Management La Roca, SL, és l’empresa gestora del centre de tipus outlet La Roca Village a la Roca del Vallès (Barcelona) que acull molts turistes per any, i ofereix una destinació turística de compres d’alta qualitat.

  5. Que Value Retail Management La Roca, SL, atesa la coincidència d’interessos amb l’Agència Catalana de Turisme i la seva alineació amb el “programa de partenariat” referit al punt III anterior, mostra la seva conformitat per col·laborar en el reforç i la millora del posicionament de Catalunya com a destinació turística de primer ordre.

Ambdues parts acorden formalitzar aquest Conveni de col·laboració d’acord amb les següents

Clàusules:

Primera. Objecte

L’objecte d’aquest Conveni és la col·laboració entre l’Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management La Roca, SL, per a la promoció del turisme de compres a Catalunya, mitjançant el reforç i la millora del posicionament de la destinació turística de Catalunya en mercats estatals i internacionals i afavorir la comercialització a l’exterior.

Aquesta col·laboració s’emmarca en la política de cooperació amb el sector privat que permet sumar esforços a la promoció turística del país i millorar l’eficàcia i rendibilitat dels pressupostos destinats a la promoció de les dues parts.

Segona. Valor de les actuacions de les parts

L’Agència Catalana de Turisme i Value Retail Management La Roca, SL, acorden que el valor de les actuacions incloses en aquest Conveni serà de dos-cents mil (200.000) euros, impostos exclosos, repartits de la següent manera:

Cent mil (100.000) euros, impostos exclosos, per part de l’Agència Catalana de Turisme i que es correspon amb el valor de les actuacions previstes a l’annex I, i cent mil (100.000) euros, impostos exclosos, per part de Value Retail Management La Roca, SL, i que es correspon amb el valor de les actuacions previstes a l’annex II.

Tercera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR