EDICTE de 15 de juny de 2017, sobre acords de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'àmbit metropolità de Barcelona referents al municipi de Cervelló.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyEdicte

La Comissió Territorial d'Urbanisme de l'àmbit metropolità de Barcelona, en les sessions de 9 de novembre de 2016 i de 2 de maig de 2017, va adoptar, entre altres, els acords següents:

Exp.: 2015/057183/M

Modificació puntual número 26 del Pla general d'ordenació urbana, en relació amb el Pla especial i Catàleg del patrimoni arquitectònic i ambiental, al terme municipal de Cervelló

Acord de 2 de maig de 2017

Vist l'informe proposta dels Serveis Tècnics i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió acorda:

-1 Donar conformitat al text refós de la Modificació puntual número 26 del Pla general d'ordenació urbana, en relació amb el Pla especial i Catàleg del patrimoni arquitectònic i ambiental, del municipi de Cervelló, promoguda i tramesa per l'Ajuntament, en compliment de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'àmbit metropolità de Barcelona, de data 9 de novembre de 2016.

-2 Publicar aquest acord, el d'aprovació definitiva de data 9 de novembre de 2016 i les normes urbanístiques corresponents al DOGC a l'efecte de la seva executivitat immediata, tal com indica l'article 106 del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, modificat per la Llei 3/2012, de 22 de febrer.

-3 Comunicar-ho a l'Ajuntament de Cervelló.

Acord de 9 de novembre de 2016

Vist l'informe proposta dels Serveis Tècnics i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió acorda:

-1 Aprovar definitivament la Modificació puntual número 26 del Pla general d'ordenació urbana, en relació amb el Pla especial i Catàleg del patrimoni arquitectònic i ambiental, del municipi de Cervelló, promoguda i tramesa per l'Ajuntament, i supeditar-ne la publicació al DOGC i consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, per duplicat, verificat per l'òrgan que ha atorgat l'aprovació provisional de l'expedient i degudament diligenciat, que incorpori les prescripcions següents:

1.1 Cal matisar la regulació del ph, en el sentit que l'aprofitament serà el de la clau o el de l'entorn i completar-la en el sentit que serà el Pla especial de protecció arquitectònica el que haurà de determinar el sostre, els usos i la densitat, si escau, i haurà de garantir la seva implantació fixant els paràmetres d'ordenació fitxa a fitxa, o preveient que ho faci una figura de planejament posterior. Quan l'aprofitament se situï alterant els paràmetres d'ordenació respecte de l'entorn, caldrà justificar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR