EDICTE de 16 de maig de 2017, sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida referent al municipi del Palau d'Anglesola.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyEdicte

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida, en la sessió de 18 d'abril de 2017, va adoptar, entre d'altres, l'acord la part dispositiva del qual es reprodueix a continuació:

Exp.: 2016 / 059862 / L

Modificació de les Normes subsidiàries de planejament per l'ampliació del cementiri municipal i dels paràmetres aplicables als magatzems agrícoles en sòl no urbanitzable, al terme municipal del Palau d'Anglesola

Vista la proposta dels Serveis Tècnics, i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida acorda:

-1 Aprovar definitivament la Modificació de les Normes subsidiàries de planejament per l'ampliació del cementiri municipal i dels paràmetres aplicables als magatzems agrícoles en sòl no urbanitzable, del Palau d'Anglesola, promoguda i tramesa per l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, tot incorporant d'ofici la prescripció següent:

- En la llegenda del plànol núm. 7 de servituds aeronàutiques es completa la frase que diu: “Superfícies de limitació d'alçades de la servitud d'operació de les” amb la paraula final “aeronaus”.

-2 Publicar aquest acord i les Normes urbanístiques corresponents al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a l'efecte de la seva executivitat immediata, tal com indica l'article 106 del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, modificat per la Llei 3/2012, de 22 de febrer.

-3 Comunicar-ho a l'ajuntament.

Contra aquest acord, que es refereix a una disposició administrativa de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que preveu l'article 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, i els articles 10, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que els particulars puguin interposar qualsevol altre recurs que considerin procedent, i de la possibilitat que tenen els ajuntaments i altres administracions públiques, de formular el requeriment previ que preveu l'article 44 de la 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas de formular requeriment, aquest s'entendrà rebutjat si...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR