EDICTE de 26 d'abril de 2018, sobre acords de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona referents al municipi de Vinyols i els Arcs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyEdicte

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona, en les sessions de 27 de febrer de 2018 i 10 d'octubre de 2017 , va adoptar, entre d'altres, els acords la part dispositiva del qual es reprodueix a continuació:

Exp.: 2015 / 056373 / T

Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament per a incloure l'ús de càmping en SNU, al terme municipal de Vinyols i els Arcs.

Acord de 27 de febrer de 2018

Vista la proposta dels Serveis Tècnics, i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona acorda:

-1 Donar conformitat al text refós de la Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament per a incloure l'ús de càmping en SNU, de Vinyols i els Arcs, promogut i tramès per l'Ajuntament en compliment de l'acord d'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona de data 10 d'octubre de 2017.

-2 Publicar aquest acord, el d'aprovació definitiva de data 10 d'octubre de 2017 i les normes urbanístiques corresponents al DOGC, a l'efecte de la seva executivitat immediata, tal com indica l'article 106 del Text refós de la Llei d'urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, modificat per la Llei 3/2012, de 22 de febrer.

-3 Comunicar-ho a l'Ajuntament.

Acord de 10 d'octubre de 2017

Vista la proposta dels Serveis Tècnics, i d'acord amb els fonaments que s'hi exposen, aquesta Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona acorda:

-1 Aprovar definitivament la Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament per a incloure l'ús de càmping en SNU, de Vinyols i els Arcs, promoguda i tramesa per l'Ajuntament, i supeditar-ne la publicació al DOGC i consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, verificat per l'òrgan que ha atorgat l'aprovació provisional de l'expedient i degudament diligenciat, que incorpori la prescripció següent:

1.1 Cal incorporar les determinacions de l'informe de la Direcció General de Protecció Civil, de 9 d'octubre de 2017, el qual s'adjunta.

1.2 Cal incorporar un apartat normatiu de la modificació amb els condicionants següents:

  1. Cal ubicar els nous establiments preferentment en sòls de protecció preventiva.

  2. Cal que es prioritzin les implantacions en sòls propers a les dues àrees urbanes del municipi.

  3. Cal garantir l'accessibilitat a les instal·lacions, per mitjà de la xarxa viària i dels camins estructurants actuals.

1.3 Cal incorporar les mesures d'integració...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR