EDICTE de 9 d'agost de 2017, sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central i una resolució del director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme referents al municipi de Masquefa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyEdicte

La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central, en la sessió de 6 de juny de 2017 i el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme en data 1 d'agost de 2017, van adoptar, entre altres, l'acord i la resolució següents:

Exp. 2017 / 062674 / N

Modificació puntual del Pla parcial del sector industrial de Can Bonastre, al terme municipal de Masquefa

Resolució d'1 d'agost de 2017

El director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme ha resolt, en data 1 d'agost de 2017, l'assumpte que s'indica a continuació:

-1 Donar conformitat al Text refós de la Modificació puntual del Pla parcial del sector industrial de Can Bonastre, del municipi de Masquefa, promogut i tramès per l'Ajuntament en compliment de l'acord d'aprovació definitiva de 6 de juny de 2017 de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central.

Així mateix, escau indicar a l'Ajuntament que en l'execució de les obres, caldrà tenir present les indicacions dels informes sectorials que figuren a l'expedient.

-2 Ordenar la publicació al DOGC, a l'efecte de l'executivitat del Pla, d'aquesta resolució, de l'acord d'aprovació definitiva de 6 de juny de 2017 de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central i de les normes urbanístiques corresponents, de conformitat amb l'article 106.1 del Text refós de la Llei d'urbanisme, modificat per la Llei 3/2012, del 22 de febrer.

-3 Notificar aquesta resolució a l'Ajuntament i al promotor.

Acord de 6 de juny de 2017

Vist l'informe proposta dels Serveis Tècnics, aquesta Comissió acorda:

-1 Aprovar definitivament la Modificació puntual del Pla parcial del sector industrial de Can Bonastre, de Masquefa, promoguda per la societat La Masia de Masquefa, SL i tramesa per l'Ajuntament, i supeditar la publicació d'aquest acord al DOGC i la consegüent executivitat a la presentació d'un text refós, degudament verificat pel Ple municipal, que incorpori la prescripció següent:

Cal concretar l'ús a desenvolupar a la peça d'equipament, les condicions d'ordenació tenint en compte la consideració segona prevista a l'informe de l'OTAAA, els impactes ambientals que se'n derivin i proposar, si escau, les corresponents mesures correctores i/o compensatòries, que hauran de ser avaluades per l'òrgan ambiental.

-2 Indicar a l'Ajuntament que el Text refós inclourà el text de les normes urbanístiques i els plànols d'ordenació en suport informàtic i en format editable de tractament de textos, en compliment de l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR