DECRET 39/2010, de 16 de març, pel qual s'amplia l'encàrrec de gestió de l'Administració de la Generalitat de Catalunya a l'empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

39/2010, de 16 de març, pel qual s'amplia l'encàrrec de gestió de l'Administració de la Generalitat de Catalunya a l'empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima.

El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant Decret 305/1987, de 19 d'octubre, modificat per Decret 70/2008, d'1 d'abril, i Decret 103/2009, de 30 de juny, ha encarregat a Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, SA (Tabasa), diferents actuacions i serveis d'interès general.

L'article 3 del Decret 70/2008, en la redacció donada pel Decret 103/2009, preveu que el Govern encarregui a Tabasa altres infraestructures, instal·lacions i serveis que contribueixin al desenvolupament d'una xarxa viària integrada, sostenible, equilibrada territorialment i viable econòmicament que garanteixi l'accessibilitat a tot el territori.

Atenent a aquesta previsió el Govern, mitjançant el seu acord GOV/113/2009, de 30 de juny, ha ampliat l'objecte social i àmbit d'actuació de la societat, fet que possibilita que Tabasa pugui assumir els nous encàrrecs sense limitacions de caràcter territorial. L'ampliació de l'objecte social de Tabasa permet, a més, rebre encàrrecs nous de l'Administració titular dins de l'àmbit de la gestió d'activitats i serveis d'interès general relatives a les infraestructures viàries i, en general, associades a la mobilitat.

La condició de mitjà propi de l'Administració que legalment concorre en Tabasa determina, així mateix, la forma de fer davant dels nous encàrrecs, tot donant una resposta àgil i eficient a les necessitats que puguin aparèixer derivades d'aquests.

D'acord amb el que s'ha exposat, mitjançant aquest Decret s'amplia l'encàrrec de gestió de Tabasa a la construcció, conservació i explotació de la carretera d'Horta de Sant Joan a Xerta d'acord amb la seva identificació de projecte, es completa el contingut i abast d'alguns encàrrecs efectuats en els Decrets 70/2008 i 103/2009 i finalment es modifiquen alguns aspectes determinats relatius a les tècniques de gestió a emprar per la societat per al seu compliment.

Per tant, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1 del Decret 305/1987, de 19 d'octubre, amb l'addició d'un nou apartat amb el text següent:

.1.8 La construcció, la conservació i explotació de la carretera Horta de Sant Joan-Xerta.. d'acord amb el projecte: .Execució de les obres de millora general. Condicionament de les carreteres T-330, T-333 i N-230b. PK 17+200 de la T-330 al 25+600 de la N-230b. Tram: Horta de Sant Joan - Intersecció amb la carretera C-12 (Xerta). clau: AT-02141..

Article 2

La nova actuació encarregada a Tabasa se subjectarà al que preveu el plec de condicions específiques que s'aprova per aquest Decret i que s'incorpora com a annex i, en tot allò que sigui d'aplicació, al plec de prescripcions aprovat pel Decret 70/2008, d'1 d'abril.

Article 3

Es modifica l'apartat 1.2 de l'article 1 del Decret 305/1987, de 19 d'octubre, que resta redactat com segueix:

.1.2. La construcció del túnel de maniobra a l'estació de Catalunya i la millora de l'accessibilitat i remodelació de l'estació de Gràcia de Ferrocarrils de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR